Kuniyoshi Othawara | Alain Caron | Sietse Blummel Masterclass Kioke - 22 September 2022

1 minuut

ZiN Inspiratielab organiseert op donderdag 22 september i.s.m. Hokkai een Masterclass Kioke. Deze masterclass wordt verzorgd door niemand minder dan Chef Kuniyoshi Ohtawara (Hokkai Kitchen), Chef Alain Caron (Café Caron) en Chef Sietse Blummel (Executive Chef Sligro Food Group.)

Lees meer over de Masterclass Kioke of schrijf je direct in voor de Masterclass Kioke.

Over de masterclass

Tijdens deze masterclass stappen we in de wereld van de Japanse keuken. Hokkai Kitchen nodigt jullie uit voor deze kioke miso proeverij. Kioke is Japans voor de traditionele cederhouten vaten die worden gebruikt voor fermentatie van onder andere miso, azijn en sojasaus. Dit eeuwenoude proces wordt nog maar door een handjevol producenten in Japan toegepast.

Het overheerlijke eindproduct dat barst van umami willen we graag aan je laten proeven door middel van verrassende gerechtjes met verschillende invloeden. Hierdoor proef je de authentieke, Japanse wijze van Kuniyoshi Ohtawara én de manier hoe wij in Europa deze smaken graag verwerken door Alain Caron en Sietse Blummel.

Wat kun je o.a. verwachten:

  • - Verrassende smaken

  • - Verrassende toepassingen van Kioke Shoyu

  • - Proeverij met aansluitende lunch 

  • - Creatieve gerechten om jouw gasten mee te verrassen

Lees meer over de Masterclass Kioke of schrijf je direct in voor de Masterclass Kioke.

Voor chefs

Voor chefs

Voor chefs

30 juni 2022

Van kop tot staart: veel smaak zit juist in incourante delen

Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...

Lees meer
Training (NIEUW)
Voor chefs

NIEUW: Masterclass - Van kop tot staart

'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de masterclass Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.

Bekijk training
Voor chefs

07 maart 2022

Skrei op de kaart

Met eindeloze bereidingsmogelijkheden en een constante kwaliteit is Skrei een favoriet in vele keukens. Zo ook in de keuken van Simon Adler...

Lees meer
Voor chefs

25 februari 2022

Masterclass Nederlandse Vanille door Hidde de Brabander X Koppert Cress | woensdag 13 april 2022

ZiN Inspiratielab organiseert op woensdag 13 april i.s.m. Koppert Cress een Masterclass Nederlandse Vanille. Deze masterclass wordt verzorgd...

Lees meer
Training
Voor chefs

Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Outdoor Cooking

Leer alles over Outdoor Cooking van Jord Althuizen!

Bekijk training
Voor chefs

10 november 2021

Foodplating: vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!

In deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je...

Lees meer
Voor chefs

21 augustus 2021

BBQ basics: 4 aandachtspunten

Het terrasseizoen is dé gelegenheid om uit te pakken met outdoor cooking. We zetten enkele aandachtspunten voor je op een rij.

Lees meer
Voor chefs

19 augustus 2021

De (vegan) trends in patisserie

Patisserie is wat tijdlozer dan andere horecavakgebieden. Maar dat wil niet zeggen dat je op dit vlak niet kunt innoveren.

Lees meer
Training
Voor chefs

Training Circulair koken

Chef-kok Peter Scholte neemt je mee in de uitdagingen van een circulaire keuken en geeft je inspiratie voor een circulaire menukaart!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n)

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Masterclass Patisserie

Ga anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen