
ZiN Inspiratielab organiseert op donderdag 22 september i.s.m. Hokkai een Masterclass Kioke. Deze masterclass wordt verzorgd door niemand minder dan Chef Kuniyoshi Ohtawara (Hokkai Kitchen), Chef Alain Caron (Café Caron) en Chef Sietse Blummel (Executive Chef Sligro Food Group.)
Lees meer over de Masterclass Kioke of schrijf je direct in voor de Masterclass Kioke.
Over de masterclass
Tijdens deze masterclass stappen we in de wereld van de Japanse keuken. Hokkai Kitchen nodigt jullie uit voor deze kioke miso proeverij. Kioke is Japans voor de traditionele cederhouten vaten die worden gebruikt voor fermentatie van onder andere miso, azijn en sojasaus. Dit eeuwenoude proces wordt nog maar door een handjevol producenten in Japan toegepast.
Het overheerlijke eindproduct dat barst van umami willen we graag aan je laten proeven door middel van verrassende gerechtjes met verschillende invloeden. Hierdoor proef je de authentieke, Japanse wijze van Kuniyoshi Ohtawara én de manier hoe wij in Europa deze smaken graag verwerken door Alain Caron en Sietse Blummel.
Wat kun je o.a. verwachten:
- Verrassende smaken
- Verrassende toepassingen van Kioke Shoyu
- Proeverij met aansluitende lunch
- Creatieve gerechten om jouw gasten mee te verrassen
Lees meer over de Masterclass Kioke of schrijf je direct in voor de Masterclass Kioke.