NIEUW Training Duurzaamheid in jouw horecazaak

De winst van een duurzame aanpak in jouw bedrijf.
Omschrijving

De winst van een duurzame aanpak in jouw bedrijf

Steeds meer (horeca)bedrijven willen aan de slag met het thema duurzaamheid, maar waar te beginnen. In deze training besteden we ook aandacht aan waar je de meeste impact kan gaan behalen en dus ook de meeste voordelen behaalt voor jouw zaak en voor de wereld.

Wat gaan de juiste verduurzamingsacties je concreet opleveren:

  • Imago voordeel
  • Kostenbesparing
  • (Nieuwe) gasten aantrekken, binden en boeien
  • Positieve bijdrage aan het klimaat

Trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de horeca

Naast dat je in de training meer inzicht krijgt in de voordelen van een duurzame aanpak in jouw bedrijf, neemt Claire Bos je mee in de trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de horeca. Wat gebeurt en in de wereld om ons heen? Wat kunnen we de komende jaren verwachten? Welke succesvolle duurzame concepten zien we in de markt?

Tips om je menukaart te verduurzamen en je gasten te enthousiasmeren

Duurzaamheid is breed begrip. Vaak denkt men bij het woord duurzaamheid aan termen als maatschappelijke betrokkenheid, milieu en energie. Het is lastig om met alles wat er speelt, de juiste keuze te maken. Waar ga je mee starten als je wilt verduurzamen? Tijdens de workshop richten we ons op wat de meeste impact heeft. Wist je dat onze voeding 35% van onze voetafdruk is?

Claire Bos maakt duurzaamheid tijdens deze training concreet door in te zoomen op het verduurzamen van je menukaart op basis van de 10 Future Proof Food Principes© omdat hier in de horeca de meeste winst is te behalen.

Na de training heb je

Kennis over

  • Wat verduurzaming in de horeca betekent en waar je de meeste impact mee maakt
  • De trends en ontwikkelingen rond duurzaam voedsel
  • Effectieve communicatie t.b.v. meer en enthousiaste en betrokken gasten

Inspiratie door

  • Mooie voorbeelden van succesvolle horeca-concepten
  • De winst die je eruit kan halen op diverse vlakken; financieel, imago, gasten

Handvatten om

  • Met eenvoudige veranderingen meer duurzame gerechten op je kaart te zetten
  • Gezondheid en duurzaamheid te integreren in inkoop en menu
  • Medewerkers te betrekken in je duurzaamheidsstappen

Programma

09.00 - 09.30 Ontvangst

09.30 - 09.45 Kennismaking en inleiding op het programma

09.45 – 10.15 De winst van een duurzame aanpak in jouw bedrijf

10.15 – 10.45 Trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de horeca

10.45 – 11.00 Pauze

11.00 – 11.45 Tips om je menukaart te verduurzamen en je gasten te enthousiasmeren

11.45 – 12.15 Samenvatting en afsluiting

12.15 – 13.00 Lunch

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost de Training Duurzaamheid in jouw horecazaak?

De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak kost normaal gesproken € 250. Je kunt in 2023 tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze training. Je betaalt in 2023 € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je krijgt meer inzicht in de voordelen van het verduurzamen van jouw bedrijf.
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen op het gebied van een duurzaam ondernemen in de horeca.
  • Je krijgt concrete tips om je menukaart te verduurzamen op basis van de 10 Future Proof Food Principes©.
  • Je weet straks precies hoe je duurzaamheid inzet om gasten aan te trekken, te binden en boeien. Maar ook wat je niet moet doen.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen