Groots in genieten
De winst van een duurzame aanpak in jouw bedrijf
Steeds meer (horeca)bedrijven willen aan de slag met het thema duurzaamheid, maar waar te beginnen. In deze training besteden we ook aandacht aan waar je de meeste impact kan gaan behalen en dus ook de meeste voordelen behaalt voor jouw zaak en voor de wereld.
Wat gaan de juiste verduurzamingsacties je concreet opleveren:
Trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de horeca
Naast dat je in de training meer inzicht krijgt in de voordelen van een duurzame aanpak in jouw bedrijf, neemt Claire Bos je mee in de trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de horeca. Wat gebeurt en in de wereld om ons heen? Wat kunnen we de komende jaren verwachten? Welke succesvolle duurzame concepten zien we in de markt?
Tips om je menukaart te verduurzamen en je gasten te enthousiasmeren
Duurzaamheid is breed begrip. Vaak denkt men bij het woord duurzaamheid aan termen als maatschappelijke betrokkenheid, milieu en energie. Het is lastig om met alles wat er speelt, de juiste keuze te maken. Waar ga je mee starten als je wilt verduurzamen? Tijdens de workshop richten we ons op wat de meeste impact heeft. Wist je dat onze voeding 35% van onze voetafdruk is?
Claire Bos maakt duurzaamheid tijdens deze training concreet door in te zoomen op het verduurzamen van je menukaart op basis van de 10 Future Proof Food Principes© omdat hier in de horeca de meeste winst is te behalen.
Na de training heb je
Kennis over
Inspiratie door
Handvatten om
09.00 - 09.30 Ontvangst
09.30 - 09.45 Kennismaking en inleiding op het programma
09.45 – 10.15 De winst van een duurzame aanpak in jouw bedrijf
10.15 – 10.45 Trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de horeca
10.45 – 11.00 Pauze
11.00 – 11.45 Tips om je menukaart te verduurzamen en je gasten te enthousiasmeren
11.45 – 12.15 Samenvatting en afsluiting
12.15 – 13.00 Lunch
De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost de Training Duurzaamheid in jouw horecazaak?
De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak kost normaal gesproken € 250. Je kunt in 2023 tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze training. Je betaalt in 2023 € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen