NIEUW Training Bier & Spijs

Welk bier past bij welk type gerecht?
Omschrijving

Bier kent oneindig veel smaken, omdat het een enorme variatie aan mout, hop, kruiden en gist kan bevatten. Daar valt dus veel mee te combineren. Verrassend goed zelfs, want het juiste bier tilt het gerecht naar een hoger niveau. Ontdek welk bier bij welke type gerecht past en ga er zelf mee aan de slag!

In de ochtend neemt Fiona de Lange je mee in de basisregels voor succesvolle bier & spijs combinaties. Aan de hand van smaakprofielen ontdek je hoe je mooie pairings creëert.

In de middag passen we de opgedane kennis toe in gerechten. Niels van Dooijeweert maakt een paar gerechten en laat je zelf ervaren welke bieren hier wel en niet mooi bij combineren.

Na afloop van deze training heb je gegarandeerd nieuwe kennis en inzichten opgedaan die je helpen om bijzondere en succesvolle bier & spijs combinaties te creëren voor je gasten.

Het programma

09.30 uur Welkom & kennismaken

10.00 uur De basisregels voor succesvolle bier & spijs combinaties (Fiona de Lange)

12.15 uur Lunch

13.00 uur Welk bier past bij welk type gerecht? (Niels van Dooijeweert)

15.00 uur Afsluiting

Wat levert het op?

  • Je vergroot je kennis over de basisregels voor succesvolle bier & spijs combinaties
  • Je doet nieuwe inzichten op met betrekking tot succesvolle bier & spijs combinaties.
  • Je krijgt concrete tips die je helpen om bijzondere en succesvolle bier & spijs combinaties te creëren voor jouw gasten.

Uiteraard volgen we bij ZiN Inspiratielab de richtlijnen van het RIVM op en hebben we diverse maatregelen getroffen zodat je de training veilig en verantwoord kunt volgen. Lees meer.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 380

-----------

De trainer(s)
Fiona de Lange

Fiona de Lange is internationaal biersommelier, zytholoog en Certified Cicerone. Daarnaast is ze ook columnist, schrijfster van drie boeken; ‘Ontdek de smaak van Bier’, ‘Bier & Spijs’ en 'Wat je als bierliefhebber moet weten’. Ze is eigenaar van een grote bierkelder in Fort Everdingen, hoofd- en eindredacteur van vakblad More than Drinks! maar vooral: bierliefhebber.

Niels van Dooijeweert

Niels van Dooijeweert heeft jarenlang op sterrenniveau gekookt bij het Koetshuis in Bennekom en is inmiddels chef bij het nieuwe, succesvolle Broederenklooster Boutique Hotel & Restaurant in Zutphen. 

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen