NIEUW Training Wijn & Spijs

Welke wijn past bij welk type gerecht?
Omschrijving

Wijnen kunnen een gerecht maken of breken. Maar welke wijn past bij welk type gerecht? Tijdens deze Training Wijn & Spijs geven we je tips die je helpen om bijzondere en succesvolle wijn & spijs combinaties te creëren voor je gasten.

In de ochtend neemt Claudia van Dongen je mee in de basisregels voor succesvolle wijn & spijs combinaties. Aan de hand van smaakprofielen ontdek je hoe je mooie pairings creëert.

In de middag passen we de opgedane kennis toe in gerechten. Gerard Wollerich maakt een paar gerechten en laat je zelf ervaren welke wijnen hier wel en niet mooi bij combineren. Uiteraard krijg je concrete tips die je kunt toepassen in jouw zaak.

Na afloop van deze training heb je gegarandeerd nieuwe kennis en inzichten opgedaan die je helpen om bijzondere en succesvolle wijn & spijs combinaties te creëren voor jouw gasten.

Het programma

09.30 uur Welkom & kennismaken

10.00 uur De basisregels voor succesvolle wijn & spijs combinaties (Claudia van Dongen)

12.15 uur Lunch

13.00 uur Welke wijn past bij welk type gerecht? (Gerard Wollerich)

15.00 uur Afsluiting

Wat levert het op?

  • Je vergroot je kennis over de basisregels voor succesvolle wijn & spijs combinaties
  • Je doet nieuwe inzichten op met betrekking tot succesvolle wijn & spijs combinaties.
  • Je krijgt concrete tips die je helpen om bijzondere en succesvolle wijn & spijs combinaties te creëren voor jouw gasten.

Uiteraard volgen we bij ZiN Inspiratielab de richtlijnen van het RIVM op en hebben we diverse maatregelen getroffen zodat je de training veilig en verantwoord kunt volgen. Lees meer.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 200

-----------

De trainer(s)
Claudia van Dongen

Claudia van Dongen is Register-Vinoloog, Liquorist, Register-Wijndocent en docent van de Wijnacademie. Kortom, ze kan je alles vertellen over de kracht van wijn.

Gerard Wollerich

Gerard Wollerich is eigenaar en chef-kok van restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode en voorzitter van Alliance Gastronomique. Fijne gastronomie met de mooiste wijnen in een ongedwongen setting, dat is waar restaurant Wollerich voor staat. Gerard Wollerich is dan ook als geen ander in staat om je te inspireren op het gebied van Wijn & Spijs.

 

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen