Groots in genieten
Tijdens deze training helpt Claudia van Dongen je je wijnkennis te vergroten waardoor je (nog) succesvoller wordt in het adviseren over en het verkopen van wijn.
In de ochtend maak je kennis met verschillende soorten wijnen, de verschillende wijnstreken maar ook hoe je ze serveert en waar je daarbij op moeten letten.
In de middag staan we stil bij wijn/spijs combinaties: aan de hand van smaakprofielen ontdek je hoe je mooie pairings creëert. Tot slot krijg je praktische tips over het slimmer omgaan met je wijnkaart en deelt Claudia do’s en don’ts met betrekking tot het adviseren over en verkopen van wijn aan tafel. Na deze training ben je weer helemaal up-to-date als het over wijn gaat!
09.30 uur Welkom & kennismaken
10.00 uur Factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van de wijn
10.45 uur Wijnproeverij
12.15 uur Lunch
13.00 uur Foodpairing, smaakprofielen en proeverij
13.45 uur Pauze
14.00 uur Slimmer omgaan met je wijnkaart
15.00 uur Proeverij
15.30 uur Wijn aan tafel, do’s and don’ts
16.00 uur Afsluiting
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Claudia van Dongen is Register-Vinoloog, Liquorist, Register-Wijndocent en docent van de Wijnacademie. Kortom, ze kan je alles vertellen over de kracht van wijn.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen