Training Horeca Kengetallen

Haal meer rendement uit je tent!
Omschrijving

Je hebt op dit moment te maken met extreem lastige bedrijfseconomische omstandigheden. Tijdens deze training krijg je meer inzicht in de factoren die financiële gezondheid bepalen en krijg meer inzicht in hoe je deze factoren kunt beïnvloeden. Mark Tamsma geeft tips over hoe je, als je weer open bent, bedrijfseconomisch weer het maximale uit je onderneming kunt halen.

“De training was voor mij een eye-opener. Ik kijk nu cijfermatiger naar mijn personeelsplanning en ben veel bewuster bezig met prijzen en marge.”

“Tijdens de training ontvang je veel tips voor het vergroten van omzet en marge die je direct kunt toepassen. Invloed uitoefenen op je cijfers kan makkelijker dan je denkt.”

"Mark heeft veel ervaring en dat merk je aan zijn presentatiestijl en aan de kwaliteit van de training. Aanrader voor wie graag geld overhoudt." (Hans Jonker - Verhage Horeca Groep)

Het programma

09.30 - 09.45 Welkom en kennismaken

09.45 - 10.00 Factoren die financiële gezondheid bepalen

10.00 - 10.30 Omzet

10.30 - 11.00 Marge

11.00 - 11.30 Personeelskosten

11.30 - 11.45 Samenvatting

11.45 - 12.00 Vertaalslag naar jouw onderneming: waar ga op letten?

12.00 - 12.15 Afsluiting

12.15 - 13.00 Lunch

Wat levert het op?

  • Meer inzicht in factoren die financiële gezondheid bepalen.
  • Tips voor het vergroten van omzet en marge.
  • Grip op je personeelskosten.
  • Concrete actiepunten om straks bedrijfseconomisch weer het maximale uit je onderneming te halen.

Uiteraard volgen we bij ZiN Inspiratielab de richtlijnen van het RIVM op en hebben we diverse maatregelen getroffen zodat je de training veilig en verantwoord kunt volgen. Lees meer.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250

-----------

De trainer(s)
Mark Tamsma

Mark Tamsma heeft een afgeronde hotelschool opleiding en ging daarna aan de slag bij Deloitte binnen de Hospitality & Leisure sector. Na 10 jaar besluit hij zijn loopbaan daar te beëindigen om een eigen accountants en adviespraktijk voor de horeca op te richten. Inmiddels bedient hij meer dan 300 horecabedrijven door het hele land. Daarnaast financiert hij horecabedrijven via zijn eigen crowdfunding platform.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen