Groots in genieten
In deze training leer je grip krijgen op de keukenorganisatie en zo je rendement en gastvrijheid te verbeteren. In de training leer je jouw keuken zakelijk runnen. Voor jou hebben het omgaan met gasten en mooie gerechten misschien de hoogste prioriteit. Maar het zijn de financiële zaken daaromheen die bepalen of je horecabedrijf succesvol is of niet. Je kunt sturen op de cijfers en de juiste marge bepalen voor een gerecht of menu. Kortom, je weet precies hoe jij je keukenprocessen op orde brengt.
"De training geeft je nieuwe inzichten en tools om je menucalculatie toe te passen."
09:00 - 09.30 Ontvangst
09:30 - 09:45 Kennis maken met de trainer en de deelnemers
09:45 - 11:00 Menucalculatie en engineering: uitleg en voorbeelden
11:00 - 12:15 Zelf aan de slag!
12:15 - 13:00 Lunch
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Luuk Stijnen is werkzaam als Sales Executive bij Horeko en adviseert en helpt vanuit die rol jaarlijks vele horecaondernemingen op het gebied van menucalculatie & menu-engineering.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen