Training Menucalculatie en menu-engineering

Slimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.
Omschrijving

In deze training leer je grip krijgen op de keukenorganisatie en zo je rendement en gastvrijheid te verbeteren. In de training leer je jouw keuken zakelijk runnen. Voor jou hebben het omgaan met gasten en mooie gerechten misschien de hoogste prioriteit. Maar het zijn de financiële zaken daaromheen die bepalen of je horecabedrijf succesvol is of niet. Je kunt sturen op de cijfers en de juiste marge bepalen voor een gerecht of menu. Kortom, je weet precies hoe jij je keukenprocessen op orde brengt.

Programma

09:00 - 09.30 Ontvangst 

09:30 - 09:45 Kennis maken met de trainer en de deelnemers

09:45 - 11:00 Menucalculatie en engineering: uitleg en voorbeelden

11:00 - 12:15 Zelf aan de slag!

12:15 - 13:00 Lunch

Recente reviews

"De training geeft je nieuwe inzichten en tools om je menucalculatie toe te passen."

Locatie: ZiN Inspiratielab

De training Menucalculatie en menu- engineering vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Menucalculatie en menu- engineering?

De training Menucalculatie en menu- engineering kost eenmalig € 140. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Na deze training weet je waarom en hoe je een kostprijs berekent, waar je daarbij rekening mee houdt en hoe je doelstellingen formuleert.
  • Je kunt de kosten van ingrediënten en productie berekenen die nodig zijn bij het bereiden van een gerecht.
  • Je kent het verschil tussen theoretisch en werkelijk verbruik in de keuken en weet hoe je rekening houdt met derving.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 140

-----------

De trainer(s)
Luuk Stijnen

Luuk Stijnen is werkzaam als Sales Executive bij Horeko en adviseert en helpt vanuit die rol jaarlijks vele horecaondernemingen op het gebied van menucalculatie & menu-engineering. 

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen