Training HACCP (fastservice)

Voor meer hygiëne in je horecabedrijf.
Omschrijving

Zijn jouw gasten in veilige handen? In deze training leer je met de juiste motivatie volgens het HACCP-systeem werken.

Leer hygiënisch werken in jouw horecabedrijf en het belang daarvan. In deze praktische training leer je de belangrijkste begrippen en vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Daarna kun je binnen je eigen bedrijf met een gemotiveerd team werken volgens het HACCP-systeem.

Het programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 09:45 Kennismaken met de trainers en deelnemers

09:45 - 11:00 HACCP: de theorie

11:00 - 12:15 Zelf aan de slag

12:15 - 13:00 Lunch

13:00 - 14:45 De keuken en HACCP

14:45 - 15:00 Samenvatting en actiepunten

Wat levert het op?

  • Na deze training ken je de HACCP-richtlijnen.
  • Je kunt een hygiënecode gebruiken, invullen en invoeren.
  • Je krijgt medewerkers gemotiveerd om volgens de code te werken.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 320

-----------

Uiteraard volgen we bij ZiN Inspiratielab de richtlijnen van het RIVM op en hebben we diverse maatregelen getroffen zodat je de training veilig en verantwoord kunt volgen. Lees meer.

De trainer(s)
Jan Willem Schoenmakers

De training wordt verzorgd door Jan Willem Schoenmakers, trainer bij Endurance. 

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen