NIEUW: Training SVH Leermeester Horeca (incl. SVH examen)

Wil je SVH Leermeester in de Horeca worden? Behaal in 3,5 dag je SVH Leermeester Horeca Diploma (inclusief SVH examen)
Omschrijving

Wil jij officieel leermeester worden om leerlingen te mogen begeleiden, dan dien je in het bezit te zijn van een leermeesterdiploma. Je kunt het SVH Diploma Leermeester halen door drie examens succesvol af te leggen: het theorie-examen, het praktijkexamen Coachen & Begeleiden en het examen Portfolio.

Tijdens de Training SVH Leermeester Horeca (incl. SVH examen) helpen je in drie dagen succesvol op weg naar het SVH Leermeester Horeca Diploma. Op dag 4 leg je de examens af.

De Training SVH Leermeester Horeca (incl. SVH examen) is onderdeel van de Leerlijn Leermeesters van ZiN Inspiratielab.


Programma

De training bestaat uit vier dagen:

Dag 1 - 16 september 2024

Dag 2 - 28 oktober 2024

Dag 3 - 9 december 2024

Dag 4 - 16 december 2024


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training SVH Leermeester Horeca (incl. SVH examen) vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Wat kost de Training SVH Leermeester Horeca (incl. SVH examen)?

De Training SVH Leermeester Horeca (incl. SVH examen) kost € 250 (excl. examenkosten à €300) (incl. 3 lesdagen, examendag, begeleiding en feedback op portfolio, lesmateriaal). Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.


Wat levert het op?

  • Erkend SVH Leermeester Horeca Diploma
  • Na het afronden van dit traject weet je wat het opleiden, begeleiden en beoordelen van leerlingen en stagiaires binnen een leerbedrijf inhoudt.
  • Je krijgt tips om het geleerde ook daadwerkelijk succesvol te gaan toepassen in de praktijk.


-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250 (excl. examenkosten à €300) (incl. 3 lesdagen, examendag, begeleiding en feedback op portfolio, lesmateriaal)

-----------

Neem je kosteloos deel aan deze training? Bijvoorbeeld door een ZiN Membership of een ZiN kortingscode, dan worden de kosten voor het examen (€ 300) apart in rekening gebracht.


De trainer(s)
Jan Willem Schoenmakers

De training wordt verzorgd door Jan Willem Schoenmakers, trainer bij Endurance.