Groots in genieten
Iedere gast die bij jou komt eten, bekijkt je menukaart. Daarom heb je met je menukaart veel invloed op je omzet en zelfs je winst.
Linda Even, dé expert in succesvolle menukaarten, daagt je tijdens deze training uit om kritisch naar je eigen menukaart te kijken en helpt je om slimme strategieën toe te passen op je eigen menukaart. Wat zet je waar op je menukaart? Wat voor beschrijvingen spreken aan? Welke woorden zorgen voor een stijging in de verkoop van het gerecht? Waar moet ik op letten qua vormgeving van mijn menukaart? Tijdens deze training krijg je o.a. antwoord op deze vragen.
Neem je menukaart mee (zoals gasten hem zien plus een bewerkbaar bestand) en ga direct aan de slag met een slimmere versie van jouw menukaart!
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 09:45 Welkom, kennismaking en inleiding programma
09:45 - 10:30 Welke resultaten kun je behalen met je kaart?
10:30 - 12:15 Check jouw menukaart op 5 principes
12:15 - 13:00 Lunch
13:00 - 14:45 Workshop Aan de slag met de eigen kaart
14:45 - 15:15 Samenvatting en afsluiting
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Linda Even optimaliseert menukaarten, om zo meer winst te genereren voor restaurants. Dankzij handige vormgevingsprincipes en psychologische aanpassingen, helpt ze horecaondernemers om met hun menukaart herhaalbezoeken te stimuleren, gasten te helpen kiezen en de gemiddelde bestedingen flink te verhogen.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen