Online inspiratiesessie Menucalculatie & menu-engineering

Verhoog de winstgevendheid van je menu!

Over de training

Om straks weer op koers te komen is het van groot belang dat je kritisch gaat én blijft kijken naar je omzet en je kosten. Tijdens deze online training neemt Luuk Stijnen, je weer even mee in de basisbeginselen van menucalculatie & menu-engineering. Om ervoor te zorgen dat je gerechten zoveel mogelijk winst gaan maken is immers het van belang om goed te kijken naar de (kost)prijs van elk gerecht (menucalculatie) en om te monitoren hoe gerechten presteren (menu-engineering). Deze training helpt je om aan de slag te gaan met het verhogen van de winstgevendheid van je menu en laat zien waarom scherpe menucalculatie en menu-engineering juist nú zo belangrijk is.

trainers

  • 14111

programma

categorie

Horeca kengetallen

tags

  • online training
  • horeca kengetallen
  • maart

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen