ZiN Travel Antwerpen

Ga mee op trendtour in Antwerpen!
Omschrijving

Als horecaprofessional ben je de hele week druk met ondernemen en managen. Brandjes blussen en de 24/7 operatie. Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom food, drinks, personeel, design en technologie? Ken je je gasten nog wel? Wat wil de huidige gast en welke generatie komt er nu op jou af?

Even een vakblad lezen of online surfen voelt als vrije tijd terwijl jezelf trakteren op een gezonde dosis inspiratie en nieuwe inzichten op doen een van de belangrijkste onderdelen van gezond en succesvol ondernemen is. Gun jezelf die rijkdom.

ZiN biedt dagelijks relevante inspiratie. Om even echt de operatie te ontvluchten en jezelf onder te dompelen in een wereld vol trends, innovaties, inspirerende ondernemers en te gekke locaties ga je met ons mee op reis.

Tijdens ZiN Travel bezoek je met deskundige tourguides spraakmakende concepten, verrassende locaties, inspirerende ondernemers en geniet je van bijzonder eten en drinken. Met een heldere focus op wat er nu in de markt speelt stellen we een programma samen. We leren je echt zien in plaats van kijken. Welke trends en ontwikkelingen zijn er voor mij relevant en kan ik binnen mijn organisatie toepassen?

Het programma

10:45 - 11:00 We verzamelen op het Koningin Astridplein in Antwerpen bij de trappen naar de fietskelder, recht voor de ingang van het Centraal Station.

11:00 - 12:30 Trendpresentatie, voorstelronde en lunch

12:30 - 19:00 Trendtour op de fiets door Antwerpen. We bezoeken diverse ondernemers en hun unieke verhalen in Antwerpen. Gedurende de dag wordt er voor eten en drinken gezorgd.

18:45 - 19:45 Afsluitend diner op een inspirerende locatie

19:45 - 20:00 Afscheid Koningin Astridplein in Antwerpen

Wat levert het op?

Na afloop van de ZiN Travel ben je op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen en heb je diverse trends kunnen matchen met jouw concept. 

De trainer(s)
Gert Laurijssen

Gert Laurijssen is foodservice marktexpert, customer obessed en 20 jaar actief in de Belgische en internationale wereld van eten, drinken en slapen. Gert analyseert de markt, spot trends en vertaalt ze naar inzichten die helpen om antwoord te bieden op nieuwe behoeften van doelgroepen. Gert wil het liefste mensen inspireren, merken fit houden en met bevlogenheid ondernemen.

Olivier Minne

Olivier Minne is gebeten door foodservice, extreem klantgericht en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van hospitality in België en daarbuiten. Olivier heeft vele jaren bij grote merken gewerkt en partnerships gesmeed met (inter)nationale groothandels en formules. Hij volgt continu de trends en evoluties in deze markt op de voet, legt verbanden en maakt deze inzichtelijk op maat van de klant. Olivier wil mensen en organisaties verder op weg helpen naar een hoger niveau binnen foodservice.
 

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen