ZiN Travel Maastricht

Ga mee op trendtour in Maastricht!
Omschrijving

Als horecaprofessional ben je de hele week druk met ondernemen en managen. Brandjes blussen en de 24/7 operatie. Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom food, drinks, personeel, design en technologie? Ken je je gasten nog wel? Wat wil de huidige gast en welke generatie komt er nu op jou af?

Even een vakblad lezen of online surfen voelt als vrije tijd terwijl jezelf trakteren op een gezonde dosis inspiratie en nieuwe inzichten op doen een van de belangrijkste onderdelen van gezond en succesvol ondernemen is. Gun jezelf die rijkdom.

ZiN biedt dagelijks relevante inspiratie. Om even echt de operatie te ontvluchten en jezelf onder te dompelen in een wereld vol trends, innovaties, inspirerende ondernemers en te gekke locaties ga je met ons mee op reis.

Tijdens ZiN Travel bezoek je met deskundige tourguides spraakmakende concepten, verrassende locaties, inspirerende ondernemers en geniet je van bijzonder eten en drinken. Met een heldere focus op wat er nu in de markt speelt stellen we een programma samen. We leren je echt zien in plaats van kijken. Welke trends en ontwikkelingen zijn er voor mij relevant en kan ik binnen mijn organisatie toepassen?

Het programma

10:45 Ontvangst

11:00 Trendupdate

12:00 Start tour op de fiets

12:30 Lunch op een unieke plek

13:30 Bezoek diverse spraakmakende concepten, verrassende locaties en inspirerende ondernemers. 

18:00 Borrel & bites

19:30 Einde programma

Wat levert het op?

Na afloop van de ZiN Travel ben je op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen en heb je diverse trends kunnen matchen met jouw concept. Na afloop ontvang je tevens de exclusieve trendpresentatie die je voor intern gebruik kan inzetten.

De trainer(s)
Hugo Potharst

Hugo Pothartst is trendmatcher, fotograaf en docent en 30 jaar actief in de wereld van eten, drinken en slapen. Hugo ziet waar anderen gestopt zijn met kijken. Geen detail gaat bij hem verloren. Hugo is in staat om door het stellen van de juiste vragen direct naar de kern te komen. Het achterhalen waarom we doen wat we doen is zijn expertise. Hugo kan als de beste mensen inspireren, talent laten groeien én reist de wereld rond om de wereld van eten, drinken en slapen in beeld te brengen.

Remi Oerlemans

Remi is trendmatcher, concept ontwikkelaar en creative director. Meer dan 15 jaar werkte Remi in China, Brazilië en Europa voor toonaangevende klanten als BMW, Volkswagen, Bentley en de Nederlandse Overheid met zijn event organisatie DVP Group. Remi maakt creatieve concepten voor (inter)nationale event bureaus. Daarnaast is hij eigenaar van horecazaak Borrl Kitchen en is keynote spreker. Als ervaren creative director en met zijn internationale ervaring weet hij menig doelgroep te raken.

Julia Mauget

Julia is trendmatcher, horeca professional en barista. Julia is al jaren actief in de wereld van eten, drinken en slapen. Julia snapt als geen ander wat de millennial nodig heeft en hoe je succesvolle concepten bouwt waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Julia wil het liefste mensen inspireren, de essentie raken en reizend de wereld in beeld brengen.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen