Groots in genieten
Tijdens deze training krijg je volop inspiratie voor vissoorten die tijdens de feestdagen kunt serveren aan je gasten!
Je hoort de laatste trends en oefent bijzondere bereidingen en smaakcombinaties. Na deze training heb je de juiste combinatie van kennis en inspiratie om meer marge te kunnen maken met vis in je eigen zaak. Kortom, je verrast je gasten met onderscheidende visgerechten waar ze graag voor terug zullen komen. Natuurlijk wordt er geproefd en besproken hoe de viscreaties een plek kunnen krijgen op de eigen kaart.
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 10:15 Achtergrondinformatie diverse vissoorten door visspecialist Rob van der Hoeven
10:15 - 12:00 Masterclass Niels van Dooijeweert (deel I)
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 13:30 De oester als culinaire verrassing
13:30 - 14:45 Masterclass Niels van Dooijeweert (deel II)
14:45 - 15:00 Nabespreking en afronding
Wat levert het op?
Deze training wordt verzorgd door Niels van Dooijeweert en Rob van der Hoeven. Niels is chef-kok van het Koetshuis in Bennekom. Het Koetshuis heeft sinds 1998 een Michelin Ster. Rob van der Hoeven is visspecialist SmitVis.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen