Training Verras met vis: Rungis: het beste uit de zee uit Parijs!

Zo zet jij vis met een verhaal op je kaart!
Omschrijving

In deze training worden bijzondere vissoorten van Rungis met grote passie voor pure smaken bereid. Een training voor iedere chef die zijn/haar visgerechten net dát verrassende beetje extra wil geven.

Je hoort de laatste trends en oefent bijzondere bereidingen en smaakcombinaties. Na deze training heb je de juiste combinatie van kennis en inspiratie om meer marge te kunnen maken met vis in je eigen zaak. Kortom, je verrast je gasten met onderscheidende visgerechten waar ze graag voor terug zullen komen. Natuurlijk wordt er geproefd en besproken hoe de viscreaties een plek kunnen krijgen op de eigen kaart.

Het programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:15 Achtergrond Rungis: het beste uit de zee uit Parijs! door visspecialist Rob van der Hoeven

10:15 - 12:00 Masterclass Niels van Dooijweert (deel I)

12:00 - 13:00 Lunch

13:00 - 13:30 De oester als culinaire verrassing

13:30 - 14:45 Masterclass Niels van Dooijweert (deel II)

14:45 - 15:00 Nabespreking en afronding

Wat levert het op?

  • Je doet veel kennis op over het beste uit de zee uit Parijs en je wordt geholpen met een onderscheidend verhaal richting je gast.
  • Kennis om vis snel en efficiënt schoon te maken en te bereiden met een maximum aan smaak zonder kunstmatige toevoegingen.
  • Veel inspiratie voor bereiden van heerlijke en mooie creaties met het beste uit de zee uit Parijs!

De trainer(s)
Niels van Dooijeweert & Rob van der Hoeven

Deze training wordt verzorgd door Niels van Dooijeweert en Rob van der Hoeven. Niels is chef-kok van het Koetshuis in Bennekom. Het Koetshuis heeft sinds 1998 een Michelin Ster. Rob van der Hoeven is visspecialist SmitVis.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen