Groots in genieten
Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?
Tijdens de training maak je kennis met diverse soorten wild. Armand Jansen, expert op het gebied van wild & gevogelte, vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten wild.
Vervolgens geeft Maikel Beljaars, eigenaar van en chef-kok bij De Blauwe Camer in Oosterhout, je volop inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild en bijpassende groente.
Uiteraard is veel aandacht voor de wijze waarop de ideeën kunnen worden vertaald naar jouw kaart: na de lunch ga je zelf aan de slag met nieuwe gerechten voor je kaart, zodat het makkelijker is om na de training aan de slag te gaan met de tips en inspiratie die je tijdens de training hebt opgedaan.
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 10:00 Welkom & kennismaken
10.00 – 10.30 Maak je kennis met diverse soorten wild (Armand Janssen)
10.30 – 12.15 Inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild (Maikel Beljaars)
12.15 – 13.00 Lunch
13.00 – 14.30 Zelf aan de slag
14.30 – 15.00 Afronding
Wat levert het op?
Uiteraard volgen we bij ZiN Inspiratielab de richtlijnen van het RIVM op en hebben we diverse maatregelen getroffen zodat je de training veilig en verantwoord kunt volgen. Lees meer.
Chef-uitbater Wijnhuis De Blauwe Camer
wildspecialist bij Ruig Wild & Gevogelte
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen