Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?
Omschrijving

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Tijdens de training maak je kennis met diverse soorten wild. Hans Jansen, expert op het gebied van wild & gevogelte, vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten wild.

Vervolgens geeft Maikel Beljaars, eigenaar van en chef-kok bij De Blauwe Camer in Oosterhout, je volop inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild en bijpassende groente.

Uiteraard is veel aandacht voor de wijze waarop de ideeën kunnen worden vertaald naar jouw kaart: na de lunch ga je zelf aan de slag met nieuwe gerechten voor je kaart, zodat het makkelijker is om na de training aan de slag te gaan met de tips en inspiratie die je tijdens de training hebt opgedaan.

Het programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:00 Welkom & kennismaken

10.00 – 10.30 Maak je kennis met diverse soorten wild (Hans Jansen)

10.30 – 12.15 Inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild (Maikel Beljaars)

12.15 – 13.00 Lunch

Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met diverse soorten wild een leert meer afkomst, smaak en uitbenen.
  • Je doet volop inspiratie op voor het creëren van nieuwe en creatieve gerechten met wild.
  • Je doet veel kennis op over wild en je wordt geholpen met een onderscheidend verhaal richting je gast

Uiteraard volgen we bij ZiN Inspiratielab de richtlijnen van het RIVM op en hebben we diverse maatregelen getroffen zodat je de training veilig en verantwoord kunt volgen. Lees meer.

De trainer(s)
Maikel Beljaars

Chef-uitbater Wijnhuis De Blauwe Camer

Hans Jansen

Regionaal accountmanager Koninklijke Ruig - Wild & Gevogelte.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen