Groots in genieten
Gasten zijn kritisch op wat ze eten en willen een lekker tussendoortje of nagerecht dat past in een gezonde leefstijl. Tijdens deze masterclass is veel aandacht voor gezonde tussen- en nagerechten. Heb jij ze al ontdekt: de quinoa quiche, glutenvrije cake, of slanke limoentaart?! Voor de chef soms wel een uitdaging om al dit lekkers te bereiden zonder traditionele ingrediënten als bloem, boter, melk en suiker. Leer anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 09:45 Welkom & kennismaken
09:45 - 10:15 Trends in de patisserie
10:15 - 12.15 Demo Jurgen Koens
12:15 - 13:00 Lunch & Afsluiting
Wat levert het je op?
-----------
Kosten
-----------
Jurgen heeft een indrukwekkende lijst van (inter)nationale werkervaring als kok, chocolatier, patissier en ontwikkelaar. Daarnaast heeft hij als lid van het Nederlands kookteam ruime wedstrijdervaring. Zijn knowhow en creativiteit past hij met plezier toe bij trainingen en workshops over patisserie, glacerie, confisserie en chocolaterie.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen