Groots in genieten
Tijdens deze training bezoek je de slagerij van Kaldenberg in Vuren. Je begint met een rondleiding waarbij je de hele slagerij krijgt te zien, van inkoop tot verkoop. Daarna nemen Vincent van der Zalm en Fabian Brabers je mee in de culinaire wereld van Kaldenberg. Ze geven je nieuwe ideeën en tips op het gebied van vlees zodat je veel kennis en inspiratie opdoet die je direct kunt toepassen binnen jouw zaak!
Je leert meer over de afkomst, smaak en toepassingsmogelijkheden van diverse soorten vlees. Vincent van der Zalm inspireert je met verrassende creaties waarbij er vanzelfsprekend ook wordt geproeft.
09:15 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 09:45 Welkom en kennismaking
09:45 - 10:30 Achtergrondinformatie Kaldenberg door Fabian Brabers
10:30 - 12:00 Rondleiding Slagerij Kaldenberg
12:00 - 14:00 Inspiratiesessie door Vincent van der Zalm
14:00 - 14:15 Onderscheidend vermogen
14:15 - 14:30 Nabespreking en afronding
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Na ruim 17 jaar in verschillende sterrenkeukens te hebben gewerkt, heeft Vincent in 2020 een jaar voor grenzeloze creativiteit: zonder vaste locatie is hij de uitdaging aangegaan om op bijzondere plekken te koken. Daarnaast is Vincent actief als consultant bij verschillende horeca-gelegenheden, verzorgt hij thuisdiners en deelt hij inspiratie en kennis op het YouTube kanaal Vincent van der Zalm Livestream.
Fabian Brabers is accountmanager bij Slagerij Kaldenberg.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen