Groots in genieten
Tegenwoordig staan de ondernemers en chefs gigantisch onder druk. Enerzijds zijn er gigantische personeelstekorten en anderzijds komen jouw marges steeds meer onder druk te staan. Als eigenaar wil je graag jouw gasten tevreden houden én elke mogelijke euro verdienen, vooral omdat we nu met de horeca in zwaar vaarwater zitten. Hoe zorg jij dat jij met de hedendaagse problemen jouw keukenprocessen in orde hebt zodat jij de kwaliteit hoog kunt houden?
Tijdens deze training zullen Gijs en Robin je meenemen het verhaal én de filosofie van Quisine. Ze houden bij Quisine van eenvoud, maar dan wel góed. Ze zijn van mening dat goede ingrediënten geen opsmuk nodig hebben. ''Quality by simplicity'' is hun motto. Geen poespas, What you see is what you get.
Tijdens de masterclass zal je ook meerdere van hun gerechtjes kunnen proeven om jou te overtuigen van hun smaak én hun kennis van zaken.
09.15 - 09.30 Ontvangst
09.30 - 09.45 Welkom en kennismaking
09.45 – 12.15 Training Efficientie in de keuken
12.15 - 13.00 Lunch
Locatie: ZiN Inspiratielab
De Training Efficiëntie in je keuken vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat is een training Efficiëntie in je keuken?
Tijdens de training Effciëntie in je keuken leer je van Robin en Gijs hoe zij efficiëntie in de keuken hebben aangepakt. Je leert van hun ervaringen zodat jij hier ook de vruchten van kunt plukken. Tijdens de training is er ook ruimte voor vragen waarbij je jouw probleem kunt voorleggen aan de heren die met je meedenken over oplossingen.
Voor wie is de training Efficiëntie in je keuken?
De training Efficiëntie is er voor de chefs en ondernemers die het maximale uit hun keuken willen halen. Tijdens de training word je door Gijs en Robin aan het denken gezet over de diverse manieren hoe jij dit in jouw bedrijf kunt realiseren.
Wat kost een training Efficiëntie in je keuken?
De training Efficiëntie in je keuken kost nu slechts eenmalig € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Robin Wijnen is Horeca-ondernemer en samen met Gijs van den Heuvel mede-oprichter van het succesvolle horeca-concept Quisine. Gijs van den Heuvel kookte voorheen op sterrenniveau bij De Lindehof en Zarzo, en is verantwoordelijk voor de culinaire invulling van Quisine. Met hun culinaire én bedrijfsmatige kennis vormen ze het ideale team de om de training ''Slim en efficiënt werken in je keuken'' te geven. Hun motto is dan ook: Quality by Simplicity.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen