Groots in genieten
Tijdens deze training nemen Vincent van der Zalm en Fabian Brabers je mee in de wereld van vlees. Ze geven je nieuwe ideeën en tips op het gebied van vlees zodat je met veel kennis en inspiratie opdoet om (verder) aan de slag te gaan met vlees in jouw zaak.
Je leert meer over de afkomst, smaak en toepassingsmogelijkheden van diverse soorten vlees. Vincent van der Zalm inspireert je met verrassende creaties. Natuurlijk wordt er geproefd.
Wat levert het op?
• Na de training heb je de juiste combinatie van kennis en inspiratie om (verder) aan de slag te gaan met vlees in jouw zaak.
• Je doet nieuwe kennis op over diverse soorten vlees en je wordt geholpen met een onderscheidend verhaal richting je gast.
• Ontmoet collega's, deel ervaringen en denk met elkaar mee!
-----------
Kosten
-----------
Na ruim 17 jaar in verschillende sterrenkeukens te hebben gewerkt, heeft Vincent in 2020 een jaar voor grenzeloze creativiteit: zonder vaste locatie is hij de uitdaging aangegaan om op bijzondere plekken te koken. Daarnaast is Vincent actief als consultant bij verschillende horeca-gelegenheden, verzorgt hij thuisdiners en deelt hij inspiratie en kennis op het YouTube kanaal Vincent van der Zalm Livestream.
Fabian Brabers is accountmanager bij Slagerij Kaldenberg.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen