Alcoholvrij bier: zo maak je het tot een succes

1 minuut
Tegenwoordig is de techniek om smaakvol alcoholvrij bier te produceren zo vergevorderd, dat het niet meer weg te denken is uit de horeca. Zo maak je het tot een succes!
Alcoholvrij bier bestaat al sinds de jaren twintig uit de vorige eeuw. Tijdens de drooglegging was het enorm populair. Tegenwoordig is de techniek om smaakvol alcoholvrij bier te produceren zo vergevorderd, dat het niet meer weg te denken is uit de horeca. Zo maak je het tot een succes!

https://www.youtube.com/watch?v=l36z-Rw6lhg

Deze video is een partnerbijdrage van Bier Authentiek.

 
Drank

26 juli 2018

Dé zomerdrankjes van 2018

De heetste zomer ooit, met een hittegolf gaande. De terrassen zitten vol, en gasten genieten van heerlijke drankjes. Welke deze zomer het...

Lees meer
Drank

26 oktober 2017

'Water is een onmisbaar onderdeel van de culinaire beleving'

In restaurant De Fuik in Aalst dineer je met uitzicht over de Maas. De menukaart is klassiek met een moderne twist, de wijnkaart uitgebreid...

Lees meer
Training
Drank

Basistraining Bier

Leer meer over bier zodat je je gasten perfect kunt adviseren.

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen