Een biersommelier in dienst om onderscheidend te zijn

1 minuut
Een biersommelier is een goede toevoeging voor elke horecagelegenheid. Frank Tapper legt uit waarom hij biersommelier is geworden.
Speciaalbieren krijgen steeds meer aandacht en steeds meer gasten ontdekken de talrijke mogelijkheden van biercombinaties bij hun gerecht. Vanuit zijn interesse in dranken besloot Frank Tapper de mogelijkheid aan te grijpen zich meer te verdiepen in bier. Hij volgde een opleiding tot biersommelier en is daarmee onderscheidend in zijn provincie.
Drank

22 juli 2019

Meer halen uit wijn- en bieradvies: 3 visies

Meer succes halen uit je wijn- of bierverkoop? Dat gaat om veel meer dan kwaliteitswijnen en -bieren op de kaart. Laat je inspireren door...

Lees meer
Training
Drank

NIEUW Training Bier & Spijs

Welk bier past bij welk type gerecht?

Bekijk training
Drank

03 mei 2018

Alcoholvrij bier in de lift: zo zet je het succesvol in

De consumptie van alcoholvrij bier is het afgelopen jaar met maar liefst 24,7% gestegen. De toename is het sterkst onder jongvolwassenen...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen