Terugblik Samen op weg naar duurzaam - 3 november 2021

1 minuut

Op woensdag 3 november 2021 vond de tweede editie van Samen op weg naar duurzaam plaats bij ZiN Inspiratielab. Meer dan 100 horecaprofessionals volgden diverse masterclasses en maakten kennis met nieuwe, bijzondere, duurzame producten uit het assortiment van Sligro.

Bekijk de foto's >> en de aftermovie >>.

ZiN in nieuwe inspiratie op het gebied van duurzaamheid? Schrijf je in voor één van deze trainingen:
Training Groenten in de hoofdrol/ vega(n) (door Luc Kusters) 
Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!

Training Circulair koken
Chef-kok Peter Scholte neemt je mee in de uitdagingen van een circulaire keuken en geeft je inspiratie voor een circulaire menukaart!

Duurzaamheid

25 april 2019

Recap: zo speel je verantwoord in op jonge gasten

Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hun ouders ook. We zetten een aantal tips en aandachtspunten uit eerdere blogs voor je op een rij.

Lees meer
Duurzaamheid

19 februari 2020

4 makkelijke ingrepen om je restaurant snel te verduurzamen

Klik door voor enkele tips waar je wellicht minder snel aan denkt als je wilt verduurzamen, maar die direct veel doen.

Lees meer
Duurzaamheid

14 november 2020

‘Deze werkwijze hoort overal’

Social return: het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor restaurant d’Oude Waegh in Hoorn is het...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen