Híerom vindt chef-kok René Vermeulen kengetallen niet belangrijk

1 minuut
Kengetallen zijn niet heel belangrijk. Als ik een garnalengerecht op de kaart heb staan en de pleuris breekt uit met garnalenvissers, dan kan ik alles weer opnieuw uitrekenen.'
https://www.youtube.com/watch?v=142p41Z6DKE

René Vermeulen, chef-kok en mede-eigenaar van 't Spuihuis in Bergen op Zoom, vindt op kantoor zitten best leuk. 'Wanneer ik met mijn personeel op mijn kantoor zit en met een flesje wijn erbij. Maar niet om mijn administratie te doen. Dat besteed ik allemaal uit.' Hij vindt kengetallen dan ook niet heel belangrijk. 'Als ik een garnalengerecht op de kaart heb staan en de pleuris breekt uit met garnalenvissers, dan kan ik alles weer opnieuw uitrekenen.'
Horeca Kengetallen

23 mei 2016

Wat is de ideale huurprijs voor een pand?

De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?

Lees meer
Horeca Kengetallen

25 oktober 2018

Werken met lage marges: 3 ondernemers aan het woord

Marges verhogen en scoren op korte termijn? Of juist laag houden om op langere termijn meer te verdienen? En hoe houd je ze laag?

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen