Hoe ga je als horecaprofessional om met de coronacrisis? #HSBYT Hicks

maandag, december 21, 2020 - 09:37

Het blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips in de nieuwe aflevering van 'Horeca School by Young Talent'.

Duurzaamheid

29 mei 2020

Duurzaam wordt het nieuwe normaal

Met een koerswijziging bereidt HOF Catering zich voor op nieuwe tijden. Rob van Leeuwen over het belang van duurzaamheid.

Lees meer
Ondernemerschap

15 oktober 2020

Recap: omgaan met de horecasluiting

We helpen je op weg met een overzicht van tips en inspiratie die eerder op ons platform voorbij kwamen.

Lees meer
Ondernemerschap

22 juli 2020

Recap: horecalessen rondom de heropening 

Inmiddels deelden een tiental ondernemers hun ervaringen en lessen rondom de heropening. Hieronder enkele hoogtepunten.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen