Hoe ga je als horecaprofessional om met de coronacrisis? #HSBYT Hicks

maandag, december 21, 2020 - 09:37

Het blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips in de nieuwe aflevering van 'Horeca School by Young Talent'.

Personeel

13 maart 2020

Hoe restaurant Oriëntal Green House omgaat met het coronavirus

Directeur Simon de Wit, ook regionaal bestuurslid van KHN, vertelt over de maatregelen die zijn bedrijf neemt om gasten te beschermen en...

Lees meer
Ondernemerschap

11 april 2020

'Wij hebben afspraken gemaakt voor een stapsgewijze opstart'

De corona-aanpak van Vermaat? Nieuwe initiatieven, andere keuzes in assortiment en nu al dagelijks bezig zijn met de herstart straks.

Lees meer
Ondernemerschap

11 juni 2020

‘Kwaliteit waarborgen lukt beter dan ooit’

Rik Jansma van Basiliek vertelt over het borgen van kwaliteit. En drie nieuwe concepten om extra inkomsten te genereren.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen