Hoe ga je als horecaprofessional om met de coronacrisis? #HSBYT Hicks

maandag, december 21, 2020 - 09:37

Het blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips in de nieuwe aflevering van 'Horeca School by Young Talent'.

Ondernemerschap

22 april 2021

6 tips voor de herstart: haal het maximale uit je terras

Hoe je in kortere tijd meer uit je terras haalt? We helpen je op weg.

Lees meer
Ondernemerschap

14 januari 2021

Trendsetters in Tholen

Judith en Nathalie creëerden met Hotel Tholen en Restaurant JuNa een jonge, bruisende plek in Tholen.

Lees meer
Duurzaamheid

29 mei 2020

Duurzaam wordt het nieuwe normaal

Met een koerswijziging bereidt HOF Catering zich voor op nieuwe tijden. Rob van Leeuwen over het belang van duurzaamheid.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen