Hoe houd je je zaak rendabel tijdens corona? #HSBYT Vigor

donderdag, november 26, 2020 - 16:40

Het is een zware tijd voor de horeca. Voor restaurant Vigor in Vught is de uitdaging nóg groter doordat zij midden in de coronacrisis de deuren hebben geopend. Hoe houden zij de zaak rendabel in deze tijd? Randy en Lars geven tips!

Gastvrijheid

15 oktober 2020

Trainen in een veilige omgeving

Wij vinden het belangrijk dat we alle gasten aan ZiN Inspiratielab kunnen ontvangen in een veilige omgeving.

Lees meer
Ondernemerschap

07 mei 2020

Omdenken: meer afstand, tóch meer contact met je gast

Ondanks dat je minder gasten hebt kán de gemiddelde besteding per persoon omhoog. Simpelweg omdat je meer contactmomenten aan tafel hebt en...

Lees meer
Ondernemerschap

30 april 2020

Je menukaart na de herstart: enkele aandachtspunten

We zetten een aantal aandachtspunten voor je op een rij voor het samenstellen van je nieuwe menukaart.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen