'Een goede inrichting van de koffiehoek zorgt voor een hogere omzet'

1 minuut
De koffiehoek wordt vaak vergeten bij de inrichting van de bar, terwijl koffie een goede margepakker is. Een goede inrichting van je koffiebar kan de verkoop dus stimuleren.
De koffiehoek is vaak het ondergeschoven kindje in de zaak, terwijl koffie een goede margepakker is. Een goede inrichting van je koffiebar kan de verkoop zelfs stimuleren. Vascobelo geeft tips!

https://www.youtube.com/watch?v=Phdc5tIxfaw

 

Deze video is een partnerbijdrage van Vascobelo.
Ondernemerschap

25 december 2019

Interviewjaaroverzicht: bijzondere beleving

Dat beleving belangrijk is binnen de horeca, dat weten we al even. Maar wat is een onderscheidende beleving eigenlijk?

Lees meer
Ondernemerschap

25 februari 2017

Frans van Hall: meer omzet en gasten door kruisbestuiving

Zeven jaar geleden werd Frans horecaondernemer. Hij werkte jarenlang in de IT, maar besloot zijn passie te volgen.

Lees meer
Ondernemerschap

14 februari 2019

Meer verdienen aan buffet: 4 tips

Maar hoe houd je een buffet chique, bewaak je de kwaliteit en beperk je de waste? Bijvoorbeeld met deze 4 basistips.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen