Hoe maak je als traditioneel café meer omzet door food?

1 minuut
Een horecazaak renoveren en uitbreiden zonder je originele doelgroep te verliezen, is geen makkelijke taak. In deze video laat Theo zien hoe het hem is gelukt.
De renovatie van café-restaurant De Beurs in Utrecht is een groot succes. 'Specialiseren is heel belangrijk', verklapt eigenaar Theo Burger. Maar een horecazaak renoveren en uitbreiden met food zonder je originele doelgroep te verliezen, is geen makkelijke taak. In deze video laat Theo zien hoe het hem is gelukt.

https://youtu.be/SgI99D2V3cU

 
Ondernemerschap

12 augustus 2021

5 tips om in te spelen op wisselvallig weer

Het weer in Nederland lijkt steeds veranderlijker te worden. Hoe speel je in de zomer het beste in op de constante wisseling van het weer...

Lees meer
Ondernemerschap

10 oktober 2019

4 tips voor je winterterras

Je winterterras is een perfecte manier om extra inkomsten te genereren tijdens de koude dagen. We geven je enkele tips en aandachtspunten.

Lees meer
Ondernemerschap

21 januari 2019

Een vast draaiboek werkt voor ons niet

Dat cateren om flexibiliteit gaat, hoef je chefkok Renske Diemers niet uit te leggen. Samen met Bregje Zimmermann runt ze cateringbedrijf...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen