ZiN Inspiratiedag Slim Bezig! | dinsdag 5 april 2022

1 minuut

dinsdag 5 april 2022
ZiN Inspiratielab

Personeelstekort is al jaren een probleem in de horeca en de hoge prijzen voor onder andere personeel en energie zetten winstmarges onder druk. Deze ontwikkelingen spelen al enige tijd, maar zijn de afgelopen jaren in een snelkookpan terechtgekomen en dus actueler dan ooit.

  • Hoe kom je aan goed personeel?
  • Hoe zorg je voor een gezonde winstmarge?
  • Hoe kun je nog slimmer werken in de keuken en bediening?

ZiN Inspiratielab organiseert op dinsdag 5 april 2022 de ZiN Inspiratiedag Slim Bezig! Tijdens deze leerzame inspiratiedag geven we antwoord op bovenstaande vragen en helpen we je aan de hand van verhalen uit de praktijk en unieke masterclasses op weg om zelf nog slimmer te werken in de keuken, bediening of als ondernemer.

Meer informatie & direct inschrijven

Slim Bezig!

30 september 2020

Basics: slim omgaan met recepturen

Werken met recepturen is de basis voor een constante en efficiënte keuken. Het belang en tips op een rij.

Lees meer
Personeel

29 april 2021

Vier tips om snel(ler) horecapersoneel te werven

Ben je dringend op zoek naar nieuwe medewerkers? Deze basistips helpen je op weg.

Lees meer
Slim Bezig!

09 september 2021

Slim koken met Slimme Keuken

Vrijwel elke horecaondernemer heeft tegenwoordig te maken met personeelstekort. Ondanks dat startte Robin Wijnen en zijn compagnons in 2020...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen