2018 is het jaar van de groenten

1 minuut
2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als chef, zeker wat techniek betreft.
2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als chef, zeker wat techniek betreft.

Chef2Chef Manager Marcel maakt een smakelijk gerecht klaar met bospeen en liquid concentrates van CHEF. Bekijk hieronder de video!

https://www.youtube.com/watch?v=aAt3AVvNWSM

 

Deze video is een partnerbijdrage van Nestlé Prof.
Training
Duurzaamheid

Training Circulair koken

Chef-kok Peter Scholte neemt je mee in de uitdagingen van een circulaire keuken en geeft je inspiratie voor een circulaire menukaart!

Bekijk training
Vegan

24 juli 2021

Een nieuwe norm: meer planten, minder dieren

Bij de De Nieuwe Winkel in Nijmegen laat Emile van der Staak zijn gasten kennismaken met botanische gastronomie.

Lees meer
Vegan

27 juli 2017

Koken voor veganisten. Zo speel je in op de groeiende vraag

Het aantal veganisten neemt toe, mede door de bewustwording over duurzaam, gezond en eerlijk eten. Maar hoe ga je daar als horecaondernemer...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen