2018 is het jaar van de groenten

1 minuut
2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als chef, zeker wat techniek betreft.
2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als chef, zeker wat techniek betreft.

Chef2Chef Manager Marcel maakt een smakelijk gerecht klaar met bospeen en liquid concentrates van CHEF. Bekijk hieronder de video!

https://www.youtube.com/watch?v=aAt3AVvNWSM

 

Deze video is een partnerbijdrage van Nestlé Prof.

22 november 2017

Aantal veganistische restaurants groeit

De belangstelling voor veganistische voeding groeit. Dat meldt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Volgens NVV-woordvoerder...

Lees meer

12 juni 2018

5x groente-inspiratie

Alles wat je met vlees of vis kunt doen, is ook mogelijk met groente. En het effect is misschien nog wel verrassender.

Lees meer
Gezondheid

24 januari 2022

Rob Baan van Koppert Cress: gezond ondernemen als ambitie

Interview met Rob Baan, directeur van Koppert Cress, over zijn ambitie van Nederland de gezondste delta ter wereld te maken.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen