2018 is het jaar van de groenten

1 minuut
2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als chef, zeker wat techniek betreft.
2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als chef, zeker wat techniek betreft.

Chef2Chef Manager Marcel maakt een smakelijk gerecht klaar met bospeen en liquid concentrates van CHEF. Bekijk hieronder de video!

https://www.youtube.com/watch?v=aAt3AVvNWSM

 

Deze video is een partnerbijdrage van Nestlé Prof.
Vegan

22 november 2017

Aantal veganistische restaurants groeit

De belangstelling voor veganistische voeding groeit. Dat meldt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Volgens NVV-woordvoerder...

Lees meer
Vegan

27 januari 2018

Een betere wereld begint met goed eten

Mr. & Mrs Watson in Amsterdam is een zogeheten vegan food bar. Oprichters Aleid Koopal en Kirsi Rautiainen serveren comfort food met een...

Lees meer
Vegan

28 april 2018

Luc Kusters: 'Bonen moeten de plek krijgen die ze verdienen'

Bonen kampen al sinds Bartje met een imagoprobleem. Onterecht, vindt chef Luc Kusters van restaurant Bolenius in Amsterdam. Het draait...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen