Foodplating: vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!

1 minuut

De presentatie van een gerecht is het allereerste wat je gasten waarnemen. Het zegt veel over het gerecht en de aandacht die eraan is besteed. Hiermee moet je je gast pakken. Maar komt zo'n oogverblindend gerecht nou tot stand? In deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!

Bekijk video

Voor chefs

16 juni 2018

Will Ermens: innovatief met traditioneel product hertenvlees

Hertenvlees op vernieuwende manier inzetten? Serveer het dan buiten het traditionele wildseizoen. Will Ermens, restaurant Vintage en bistro...

Lees meer
Training
Duurzaamheid

Training Circulair koken

Chef-kok Peter Scholte neemt je mee in de uitdagingen van een circulaire keuken en geeft je inspiratie voor een circulaire menukaart!

Bekijk training
Training
Vlees

Verras met vlees - Minder vlees, beter vlees

Inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van Minder vlees, beter vlees.

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen