Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

15 resultaten

Voor chefs

30 juni 2022

Van kop tot staart: veel smaak zit juist in incourante delen

Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...

Lees meer
Voor chefs

Foodplating: vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten

In deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!

Lees meer
Voor chefs

Masterclass Nederlandse Vanille door Hidde de Brabander X Koppert Cress | woensdag 13 april 2022

ZiN Inspiratielab organiseert op woensdag 13 april i.s.m. Koppert Cress een Masterclass Nederlandse Vanille.

Lees meer
Voor chefs

07 maart 2022

Skrei op de kaart

Met eindeloze bereidingsmogelijkheden en een constante kwaliteit is Skrei een favoriet in vele keukens. Zo ook in de keuken van Simon Adler...

Lees meer
Voor chefs

25 februari 2022

Masterclass Nederlandse Vanille door Hidde de Brabander X Koppert Cress | woensdag 13 april 2022

ZiN Inspiratielab organiseert op woensdag 13 april i.s.m. Koppert Cress een Masterclass Nederlandse Vanille. Deze masterclass wordt verzorgd...

Lees meer
Voor chefs

10 november 2021

Foodplating: vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!

In deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je...

Lees meer

05 oktober 2021

5 tips om meer uit je kerstdessert te halen

Hoe je een verpletterende laatste indruk achterlaat met je kerstdiner? Chef-patissier en fooddesigner Jurgen Koens deelt zes tips om te...

Lees meer
Voor chefs

21 augustus 2021

BBQ basics: 4 aandachtspunten

Het terrasseizoen is dé gelegenheid om uit te pakken met outdoor cooking. We zetten enkele aandachtspunten voor je op een rij.

Lees meer
Voor chefs

16 juni 2018

Will Ermens: innovatief met traditioneel product hertenvlees

Hertenvlees op vernieuwende manier inzetten? Serveer het dan buiten het traditionele wildseizoen. Will Ermens, restaurant Vintage en bistro...

Lees meer
Voor chefs

07 juni 2018

Zo bouw je de beste hamburger

De hamburger, een klassieker op zichzelf, blijft populair. Met de opkomst van de 'betere burger-concepten' is originaliteit en hoge...

Lees meer
Training
Voor chefs

Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n)

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen