Groots in genieten
Waar heb jij zin in?
15 resultaten
30 juni 2022
Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...
Lees meerIn deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!
Lees meerZiN Inspiratielab organiseert op woensdag 13 april i.s.m. Koppert Cress een Masterclass Nederlandse Vanille.
Lees meer07 maart 2022
Met eindeloze bereidingsmogelijkheden en een constante kwaliteit is Skrei een favoriet in vele keukens. Zo ook in de keuken van Simon Adler...
Lees meer25 februari 2022
ZiN Inspiratielab organiseert op woensdag 13 april i.s.m. Koppert Cress een Masterclass Nederlandse Vanille. Deze masterclass wordt verzorgd...
Lees meer10 november 2021
In deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je...
Lees meer05 oktober 2021
Hoe je een verpletterende laatste indruk achterlaat met je kerstdiner? Chef-patissier en fooddesigner Jurgen Koens deelt zes tips om te...
Lees meer21 augustus 2021
Het terrasseizoen is dé gelegenheid om uit te pakken met outdoor cooking. We zetten enkele aandachtspunten voor je op een rij.
Lees meer16 juni 2018
Hertenvlees op vernieuwende manier inzetten? Serveer het dan buiten het traditionele wildseizoen. Will Ermens, restaurant Vintage en bistro...
Lees meer07 juni 2018
De hamburger, een klassieker op zichzelf, blijft populair. Met de opkomst van de 'betere burger-concepten' is originaliteit en hoge...
Lees meerOntdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!
Bekijk trainingOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen