Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

Welkom bij ZiN

Ben jij er klaar voor nieuwe inspiratie & nieuwe ontmoetingen?

ZiN BlogZiN Trainingen

4 resultaten

01 juni 2023

Op het gebied van duurzaamheid kun je écht impact maken

Duurzaamheid is in de horeca een ‘hot’ thema. Als horecaondernemer wil je je kaart misschien wel verduurzamen maar je gaat daarbij niet...

Lees meer

03 april 2023

Van waste naar wonder: minder voedselverspilling in de horeca

Jaarlijks wordt er in Nederland zo'n 51.000 ton voedsel verspild in de horeca. Dit komt neer op ongeveer 9% van de totale voedselverspilling...

Lees meer

05 december 2022

Terugblik Samen op weg naar duurzaam | donderdag 24 november 2022

Op donderdag 24 november 2023 vond de derde editie van Samen op weg naar duurzaam plaats bij ZiN Inspiratielab. Bijna 200...

Lees meer
Training NIEUW!

NIEUW: Training Fermenteren

In deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?

Bekijk training