ZiN

Dit is ZiN

ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van blogstrainingen, trendtours en culinaire events.

ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business

Deelnemen aan ZiN

Voordat je deel kunt nemen aan de trainingen of events, vragen we je om eerst een account aan te maken. Daarom is het belangrijk dat je het KvK-nummer van het bedrijf waar je werkzaam bent bij de hand hebt. Aan de hand van dat nummer verifiëren we of je in de horeca werkzaam bent, zodat je je altijd onder vakgenoten begeeft.  

Aanvragen in 3 stappen

 1. Log in of maak een ZiN-account aan.
 2. Kies het abonnement (strippenkaart of membership) dat bij jou en je organisatie past.
 3. Ontvang strippenkaart-codes of activeer je membership en ontdek ZiN!


Nadat je account geverifieerd is, kan je een abonnement kiezen voor de trainingen en events; een strippenkaart of een membership.

Zo werkt ZiN

Memberships

Onbeperkte toegang voor jou en je team vanaf 5 personen.

Met het ZiN Membership krijgen 5 personen uit je team onbeperkt gratis toegang tot alle trainingen en events van ZiN!

 • Klik op 'Bestel'.
 • Log in of maak een ZiN-account aan.
 • Vul je gegevens in en vul in welke vijf personen uit je team je onbeperkt toegang wilt geven tot alle trainingen en events van ZiN.
 • De personen die je hebt opgegeven ontvangen hierover bericht en krijgen onbeperkt gratis toegang tot alle trainingen en events van ZiN.

Strippenkaart

4, 8 of 10 strippen flexibel in te lossen.

De strippenkaart is de ideale manier om voordelig en laagdrempelig kennis te maken met de trainingen en events die bij ZiN Inspiratielab worden aangeboden.

 • Klik op 'Bestel'. 
 • Log in of maak een ZiN-account aan.
 • Vul je gegevens en klik op Bestel.  Je ontvangt direct vier codes.
 • Schrijf je in voor een training of event, wissel de code in en de kosten voor de training of het event komen te vervallen. 
Trainingen

Kennismaken met ZiN?

Heb je er ZiN in gekregen en wil je graag eerst eens letterlijk komen proeven van de sfeer? Dat kan! Boek dan gewoon een losse training bij ons en kom lekker snuffelen. Bekijk het aanbod via de link hieronder en meld je aan voor een losse training. 

Boek je training hier

Heb je een vraag?

We helpen je graag!

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon of via het contactformulier hiernaast.