Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

Save the date

dinsdag 15 oktober 2024
Wine Experience

donderdag 21 november 2024
Chef Special

donderdag 28 november 2024
Samen op weg naar duurzaam

Kijk hieronder terug op eerdere ZiN Events. 

Heb je vragen over ZiN Events?
Neem contact met ons op via zininspiratielab@sligro.nl of via telefoonnummer 0413 373141.

Terugblik

All about drinks | 21 maart 2024

Na twee eerdere succesvolle edities organiseerde Sligro op donderdag 21 maart 2024 een nieuwe editie van All about drinks. Bijna 100 horecaprofessionals ontdekten de nieuwste drankentrends voor deze lente en zomer en kregen tips en inspiratie voor een succesvol terrasseizoen. Daarnaast maakten ze kennis met de nieuwste dranken op het Meet & Greet Plein en volgden ze unieke masterclasses met o.a. Tess Posthumus, Ivo Thijssen, Chi-Ho Ta en Jurgen Koens.

Lees meer

Samen op weg naar duurzaam | 23 november 2023

Op donderdag 23 november 2023 vond de vierde editie van Samen op weg naar duurzaam plaats bij ZiN Inspiratielab. Hondervijftig horecaprofessionals maakten kennis met..

Lees meer

All about drinks Winter Special | 2 november 2023

Na een succesvolle eerste editie van All about drinks dit voorjaar, organiseerde Sligro op donderdag 2 november de All about drinks Winter Special. Een exclusief evenement op het gebied van dranken voor restaurants, hotels, bars en cafés. All about drinks Winter Special vond plaats bij ZiN Inspiratielab in Veghel.

Lees meer

Chef Special | 3 oktober 2023

Sligro organiseerde op dinsdag 3 oktober 2023 Chef Special: een uniek event speciaal voor chefs. Ze maakten kennis met toonaangevende chefs, ontdekten bijzondere nieuwe producten en foodconcepten waar ze direct mee aan de slag kunnen in hun keuken.

Bekijk de foto's >> en de aftermovie >>.

Op zoek naar meer inspiratie en nieuwe idëeen?

Bekijk alle ZiN Trainingen voor chefs en schrijf je in!

Lees meer

Wine Experience | 10 oktober 2023

Op dinsdag 10 oktober 2023 vond de vierde editie van het exclusieve wijnevent: Wine Experience plaats bij ZiN Inspiratielab. Bijna 200 horecaprofessionals maakten kennis met meer dan 40 wijnhuizen van over de hele wereld en ruim 200 bijzondere wijnen. Daarnaast volgden ze diverse masterclasses.

Bekijk de foto's >> en de aftermovie >>.

Op zoek naar meer inspiratie en nieuwe idëeen met betrekking tot je wijnkaart?

Bekijk alle ZiN Trainingen op het gebied van wijn en schrijf je in!

Lees meer

Samen op weg naar duurzaam | 24 november 2022

Op donderdag 24 november 2023 vond de derde editie van Samen op weg naar duurzaam plaats bij ZiN Inspiratielab. Ruim 100 horecaprofessionals maakten kennis met vernieuwende, duurzame producten en oplossingen op het Meet & Greet-Plein. Daarnaast maakten ze kennis met vernieuwende (food)concepten op het Food & Experience Plein en volgden ze één van de unieke masterclasses met o.a. meneer Wateetons, Thomas Luttikhold, Joris Schildknecht en vele andere experts op het gebied van duurzaamheid.

Lees meer

ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer | 4 april 2023

ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 4 april 2023 de ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer. Tijdens deze inspiratiedag dachten we met ruim vijftig horecaprofessionals mee over actuele uitdagingen zoals personeelstekort en marges die onder druk staan. In diverse masterclasses deden ze veel nieuwe inzichten en ideeën op die ze écht verder helpen. Op het Meet & Greet Plein maakten ze kennis met relevante, vernieuwende producten en oplossingen. De ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer vond plaats bij ZiN Inspiratielab in Veghel.

Lees meer

All about drinks | 30 maart 2023

Sligro organiseerde op donderdag 30 maart 2023 All about drinks. Een exclusief evenement op het gebied van dranken voor  restaurants, hotels, bars en cafés. Tijdens All about drinks ontvingen we bij ZiN Inspiratielab ruim 100 enthousiaste horecaprofessionals.

Ze namen deel aan unieke masterclasses en maakten kennis met het uitgebreide drankassortiment van Sligro op het Meet & Greet Plein. Hierdoor zijn ze in één dag up-to-date met betrekking tot hun drankenkaart en helemaal klaar voor het terrasseizoen. 

Lees meer

Wine Experience | 11 oktober 2022

Op dinsdag 11 oktober 2022 vond de derde editie van het exclusieve wijnevent: Wine Experience plaats bij ZiN Inspiratielab. Bijna 200 horecaprofessionals maakten kennis met meer dan 40 wijnhuizen van over de hele wereld en ruim 200 bijzondere wijnen. Daarnaast volgden ze diverse masterclasses.

Bekijk de foto's >> en de aftermovie >>.

Lees meer

ZiN Inspiratiedag Gezond Genieten | 1 juni 2022

Na een succesvolle eerste editie organiseerde ZiN Inspiratielab op woensdag 1 juni 2022 een extra editie van de ZiN Inspiratiedag Gezond Genieten: een dag vol inspiratie en interessante ontmoetingen op het gebied van gezondheid.

Lees meer

ZiN Inspiratiedag Slim Bezig | 5 april 2022

ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 5 april 2022 de ZiN Inspiratiedag Slim Bezig! Bijna honderd horecaprofessionals kregen in diverse masterclass antwoorden op vragen als Hoe kom je aan goed personeel? Hoe zorg je voor een gezonde winstmarge? en Hoe kun je nog slimmer werken in de keuken en bediening? De deelnemers waren enthousiast en beoordeelden de dag met een gemiddeld rapportcijfer 8,3.

Lees meer

ZiN Inspiratiedag Gezond Genieten | 8 maart 2022

ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 8 maart 2022 de ZiN Inspiratiedag Gezond Genieten: een dag vol inspiratie en interessante ontmoetingen op het gebied van gezondheid.

Lees meer