Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

682 resultaten

Duurzaamheid

16 september 2021

De verspillingsvrije missie van Nel Schellekens

Veel koks willen het, prijswinnend kok Nel Schellekens zet zich er volledig voor in: verspillingsvrij werken

Lees meer
Drank

11 september 2021

Het succes van water in de horeca

Bewuster leven is niet alleen terug te zien in voeding, maar tegenwoordig zeker ook in drank. Maar (kraan)water drinken op het terras, is...

Lees meer
Vis

09 september 2021

Fruits de mer: een aanwinst voor iedere zaak

Een proeverij van de heerlijkste en meest verse smaken uit de zee. Hoe kun je je gasten de luxe van fruits de mer geven?

Lees meer
Ondernemerschap

09 september 2021

Slim koken met Slimme Keuken

Vrijwel elke horecaondernemer heeft tegenwoordig te maken met personeelstekort. Ondanks dat startte Robin Wijnen en zijn compagnons in 2020...

Lees meer
Ondernemerschap

09 september 2021

Maximaal resultaat met minimale inspanning

Met in totaal 5 restaurants en 150 man personeel in dienst is chef-kok Eveline Wu een ondernemer pur sang, maar bovenal een chef-kok die de...

Lees meer
Gastvrijheid

09 september 2021

Samenwerken is tijdens de feestdagen het sleutelwoord

Tijdens de feestdagen moet je er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Als verlengstuk van de keuken en aanspreekpunt voor de gasten is...

Lees meer
Ondernemerschap

04 september 2021

Laat geen omzet liggen: de basics van bijverkoop

Met bijverkoop kun je optimaal inspelen op wat je gast wil. En er zelf meer omzet mee pakken.

Lees meer
Duurzaamheid

02 september 2021

4 manieren om je streekproducten te promoten

Je gasten op een creatieve manier laten weten dat er lokale gerechten op de menukaart staan? Check hier hoe!

Lees meer
Horeca Kengetallen

28 augustus 2021

Personeelskosten: hoe hoog mogen ze zijn?

Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.

Lees meer
Vis

26 augustus 2021

4 redenen waarom de Japanse keuken zo populair is én blijft

In Japan wordt elk gerecht omgetoverd tot een waar kunstwerk. Japanners eten met hun ogen en de gerechten worden dan ook tot in de puntjes...

Lees meer
Vlees

21 augustus 2021

BBQ basics: 4 aandachtspunten

Het terrasseizoen is dé gelegenheid om uit te pakken met outdoor cooking. We zetten enkele aandachtspunten voor je op een rij.

Lees meer
Patisserie

19 augustus 2021

De (vegan) trends in patisserie

Patisserie is wat tijdlozer dan andere horecavakgebieden. Maar dat wil niet zeggen dat je op dit vlak niet kunt innoveren.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen