Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

669 resultaten

Duurzaamheid

08 mei 2021

Duurzamer denken dankzij de moestuin

Edwin Soumang van Restaurant ONE vertelt hoe zijn grote tuin de gehele bedrijfsvoering beïnvloedt.

Lees meer
Gastvrijheid

06 mei 2021

Goed voorbereid op meer gasten: zo bereid je de keuken voor

Hoe bereid je je keuken voor op (extra) drukte? Roland Moesman van Bouter geeft tips.

Lees meer
Duurzaamheid

01 mei 2021

Groene Michelinster voor duurzame gastronomie

Restaurant Bolenius in Amsterdam ontving als eerste een Groene Michelinster. Luc Kusters vertelt over zijn duurzame gastronomie.

Lees meer
Training
Vegan

magaZiNe live GROEN LICHT

Tijdens magaZiNe live zullen toonaangevende sprekers - waaronder Peter Scholte, Luc Kusters en Kiona Malinka - je inspireren op het gebied van onderwerpen die je ook tegenkomt in magaZiNe GROEN LICHT.

Bekijk training
Personeel

29 april 2021

Tips om snel(ler) horecapersoneel te werven

Ben je dringend op zoek naar nieuwe medewerkers? Deze basistips helpen je op weg.

Lees meer
Ondernemerschap

24 april 2021

The Villy brengt stad en dorp samen

In de plint van een wooncomplex middenin Amsterdam komen dorp en stad samen. The Villy is een ontmoetingsplek waar actief verbinden en...

Lees meer
Ondernemerschap

22 april 2021

6 tips voor de herstart: haal het maximale uit je terras

Hoe je in kortere tijd meer uit je terras haalt? We helpen je op weg.

Lees meer
Ondernemerschap

18 april 2021

Een food market als culinaire broedplaats

Igor Langeveld stapte uit zijn comfortzone door het concept van Meraqi te verrijken met een food market.

Lees meer
Ondernemerschap

15 april 2021

Een foodtruck naast je restaurant

Wil je straks extra omzet of aandacht genereren met een foodtruck? Houd dan rekening met deze tips.

Lees meer
Ondernemerschap

10 april 2021

Michelinster behouden in coronatijd

Het Koetshuis in Bennekom behield de Michelinster. Doordat Danny Löhr en zijn team, zelfs in bizarre omstandigheden, scherp en kritisch...

Lees meer
Ondernemerschap

08 april 2021

Meer marge op de lunch in minder tijd met Slimme Keuken

Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.

Lees meer
Ondernemerschap

03 april 2021

Van evenementenlocatie naar camping

Met het lanceren van een camping zorgden Hugo Oudejans en Hans van der Stok voor meer inkomsten. Toch lukte het ze dichtbij hun...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen