Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

682 resultaten

Vegan

24 juli 2021

Een nieuwe norm: meer planten, minder dieren.

Bij de De Nieuwe Winkel in Nijmegen laat Emile van der Staak zijn gasten kennismaken met botanische gastronomie.

Lees meer
Personeel

22 juli 2021

6 tips voor een succesvolle vacature

Personeel werven begint bij het maken van een goede vacature. Deze zes tips helpen je een succesvolle vacature uitzetten.

Lees meer
Gastvrijheid

17 juli 2021

Festival en horecagelegenheid: het beste van twee werelden

Met Stadsoase de Zomertuin in Eindhoven haalt Adam Heri het vakantiegevoel naar de stad. Daarbij wordt gastvrijheid niet vergeten.

Lees meer
Duurzaamheid

15 juli 2021

6 x duurzame hotspots

Inspiratie opdoen in eigen land? Deze zes duurzame hotspots in Nederland zijn zeker een bezoekje waard.

Lees meer
Gastvrijheid

10 juli 2021

Goed omgaan met feedback is belangrijk

Door met gasten in gesprek te gaan verbetert het team van Trivio Del Villaggio constant de gastvrijheid. Angelique Waalkens vertelt waarom...

Lees meer
Ondernemerschap

08 juli 2021

Zomerse events voor meer omzet

Hoe zorg je ervoor dat gasten ook jouw zaak weer bezoeken? Deze 5 zomerse events dragen bij aan meer omzet.

Lees meer
Jong Talent

03 juli 2021

Ontwaken, ontmoeten en ontdekken

Het eerste hostel in Zwolle wordt een plek waar samenzijn minstens zo belangrijk is als slapen en eten. Rowan van Drogen over De Basis.

Lees meer
Trends & Travel

01 juli 2021

Trends op de kaart

We delen nog één keer vijf door Whysguys in het buitenland gespotte trends met je. Komen deze trends in Nederland ook op kaart?

Lees meer
Personeel

28 juni 2021

Zo werf je medewerkers via social media

Via social media bereik je relatief voordelig héél veel mensen. Verstandig om ook via deze weg je vacatures uit te zetten. Waar je begint...

Lees meer
Ondernemerschap

26 juni 2021

De kracht van een allround concept

Het lukte Wouter en Yvonne Leurs om in een onbekende omgeving hun restaurant op de kaart te zetten. Wouter vertelt over de groei van De Vier...

Lees meer
Ondernemerschap

24 juni 2021

Coronatoegangsbewijzen: wat zijn de regels?

Zaterdag 26 juni gaat Nederland bijna helemaal van het slot. Voor de horeca betekent dit dat met coronatoegangsbewijzen 100% van de...

Lees meer
Ondernemerschap

19 juni 2021

De kracht van opschalen

Tijdens de eerste horecasluiting opende Paul van de Vegte een drive in. Drive Indo is zo’n succes, dat het ook na de lockdown blijft bestaan...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen