Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

680 resultaten

Ondernemerschap

23 oktober 2021

Het belang van een businessplan

Een mix van de juiste ingrediënten en een goed businessplan zijn de sleutels tot succesvol ondernemen. Welke ingrediënten dat zijn en hoe je...

Lees meer
Ondernemerschap

21 oktober 2021

All-you-can-eat tapas met een internationaal tintje

Een multicultureel team dat volgens het all-you-can-eat concept Spaanse tapas serveert is geen alledaagse combinatie. Maar wel een formule...

Lees meer
Ondernemerschap

05 oktober 2021

Hoe promoot je een kerstarrangement online?

Hoe zet je je website en sociale media kanalen het beste in om ervoor te zorgen dat met Kerst alle tafels bezet zijn? Mitchell Ling, mede...

Lees meer
Patisserie

05 oktober 2021

5 tips om meer uit je kerstdessert te halen

Hoe je een verpletterende laatste indruk achterlaat met je kerstdiner? Chef-patissier en fooddesigner Jurgen Koens deelt zes tips om te...

Lees meer
Trends & Travel

02 oktober 2021

Je winterterras als trekpleister: 4 basistips

Als de dagen korter worden en de temperaturen dalen, hoef je gasten zeker niet naar binnen te sturen. Een herfst- of winterterras is een...

Lees meer
Duurzaamheid

30 september 2021

4 tips: meer omzet door meer vega op je menukaart

Het eten van minder of geen dierlijke producten is geen hype of trend meer te noemen. Het is een lifestyle. En dat biedt kansen. Hoe je...

Lees meer
Ondernemerschap

28 september 2021

10 culinaire voorbereidingstips voor Kerst

10 culinaire voorbereidingstips voor Kerst

Lees meer
Online marketing

23 september 2021

Altijd volle bak: een website die van bezoekers gasten maakt!

Je website is hét middel om potentiële gasten over te halen voor jouw horecazaak te kiezen. Als je het goed aanpakt tenminste. Mitchell Ling...

Lees meer
Trends & Travel

Werelds ondernemen

Trendwatcher Pim Pelser (Whysguys) neemt je in deze video mee in aansprekende voorbeelden als het gaat om Werelds ondernemen en geeft je tips om zelf nóg succesvoller te zijn!

Lees meer
Duurzaamheid

16 september 2021

De verspillingsvrije missie van Nel Schellekens

Veel koks willen het, prijswinnend kok Nel Schellekens zet zich er volledig voor in: verspillingsvrij werken

Lees meer
Drank

11 september 2021

Het succes van water in de horeca

Bewuster leven is niet alleen terug te zien in voeding, maar tegenwoordig zeker ook in drank. Maar (kraan)water drinken op het terras, is...

Lees meer
Vis

09 september 2021

Fruits de mer: een aanwinst voor iedere zaak

Een proeverij van de heerlijkste en meest verse smaken uit de zee. Hoe kun je je gasten de luxe van fruits de mer geven?

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen