Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

654 resultaten

Vegan

27 februari 2021

‘Comfort food staat los van eetovertuigingen’

Veganist, vegetariër of vleeseter: Bowls en Burgers bezorgt comfort food voor iedereen in Amsterdam.

Lees meer
Vegan

25 februari 2021

Recap: zo overtuig je gasten van groentegerechten 

Wil je de groenteliefhebbers meer aanspreken, maar tegelijkertijd je andere gasten niet afschrikken met meer groenten op de kaart?

Lees meer
Ondernemerschap

20 februari 2021

Een vijfgangendiner van vijf ondernemers

Een vijfgangendiner, maar dan anders. Met Veurn & Ett’n bieden vijf restaurants elk een deel aan van het diner, waar gasten in de auto van...

Lees meer
Ondernemerschap

18 februari 2021

Terrastrends voor 2021

De aankleding, indeling en uitstraling van je terras kunnen dienen als magneet om na de herstart meer gasten aan te trekken.

Lees meer
Drank

Maak onderscheid met wijncockatils

We kennen allemaal alcoholvrij bier, alcoholvrije wijn en mocktails. Een iets minder bekende in het rijtje is de wijncocktail: een heerlijk drankje met minder alcohol dan in een glas wijn of in een normale cocktail.

Lees meer
Social media

13 februari 2021

Shoot your food

Met behulp van foto’s kun je als horecaondernemer het verhaal van jouw zaak op social media of je website vertellen.

Lees meer
Ondernemerschap

10 februari 2021

6 basics voor tevreden gasten op je terras

Bij de heropening straks is je terras een belangrijk onderdeel om omzet mee te pakken. Maar hoe haal je nóg meer uit je terras?

Lees meer

Hoe kies je het perfecte wijnglas?

Het type glas wat je gebruikt voor een wijn heeft veel invloed om de beleving van de wijn. Barbara Verbeek geeft je in deze video tips over het perfecte wijnglas.

Lees meer
Ondernemerschap

06 februari 2021

Nieuw concept, nieuw pand 

‘Kom aan tafel’, dat zat er in coronatijd lange tijd niet in. Maar wat als je hele concept daar om draait?

Lees meer
Duurzaamheid

03 februari 2021

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer
Ondernemerschap

30 januari 2021

Samenwerken als redding in tijden van crisis

Charme Hotels biedt kleinschalige hotels de voordelen van samenwerking. Met kennis, kostenvoordelen, promotie én meer. Bart Reints Bok legt...

Lees meer
Ondernemerschap

28 januari 2021

4x je restaurant fysiek klaar voor 2021

Wil je restaurant volgens de laatste trends voorbereiden op de heropening straks? Dat kan al met enkele snelle aanpassingen.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen