Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

Founding Partners

Heineken

Sinds de oprichting in 1864 is Heineken een van ’s werelds toonaangevende bierbrouwers. Naast premiummerk Heineken, verkopen we meer dan 300 merken in ruim 190 landen. Waaronder: Amstel, Brand, Desperados, Wieckse, Lagunitas, Affligem en Sol. Daarnaast is HEINEKEN ’s werelds grootste producent van cider, met merken als Jillz en Apple Bandit.

Naar website

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een bedrijf door en voor chefs, dus we weten wat er speelt in de keuken. Alles wat we doen is daarom ook bedoeld om jouw leven iets makkelijker te maken. Onze producten en inspiratie is dan ook bedoeld om jouw handen vrij te maken voor wat er écht toe doet: de mooiste gerechten voor jouw gasten op tafel zetten. We willen je inspireren, trainen en helpen met de beste oplossingen. Support, inspire, progress, dat is waar wij voor staan en waar jouw contactpersoon ook mee kan helpen!

Naar website

Coca-Cola

Coca-Cola European Partners Nederland produceert en verkoopt in Nederland de merken Coca-Cola, Coca-Cola zero, Coca-Cola light, Coca-Cola energy, Fanta, Sprite, Chaudfontaine, Fuze Tea, Fïnley, Aquarius, Minute Maid, Royal Bliss, Monster, Fernandes, Capri-Sun en Topo Chico. Ruim 80% van onze dranken wordt in Nederland (Dongen) geproduceerd. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zeven miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola is voortdurend bezig met het optimaliseren van het portfolio en het verduurzamen van verpakkingen. Coca-Cola European Partners heeft in Nederland meer dan 725 medewerkers verdeeld over twee vestigingen.

Naar website

Jacobs Douwe Egberts

Goede koffie en thee is goud waard!

Ons doel is om jou en jouw gasten elke dag de perfecte ervaring te bieden. We weten hoe belangrijk koffie- en theemomenten op jouw kantoor zijn. Daarom bieden wij alles om een perfecte kop koffie aan te bieden.

Naar website

Unilever

Unilever is het grootste bedrijf in fast moving consumer goods in de Benelux. In Nederland brengen we zo’n 40 bekende merken op de markt. Deze bekende merken vertegenwoordigen een uiteenlopend assortiment producten onder merknamen als Axe, Bertolli, Biotex, Calvé, Cif, Conimex, Dove, Glorix, Hertog, Knorr, Lipton, Neutral, OLA, OMO, Prodent, Unox, Zendium en Zwitsal.

Naar website

Friesland Campina

Het begint bij Melk

Het verhaal van FrieslandCampina en onze relatie met melk begint in 1871. In dat jaar besloten boeren hun krachten te bundelen en plaatselijke zuivelfabrieken te stichten. Zo konden ze hun marktpositie versterken en de afzet van hun melk veiligstellen. Inmiddels is FrieslandCampina een van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Elke dag voorzien we miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk. Niet alleen via melk zelf, ook met allerlei zuivelproducten die we daarvan maken.

Naar website

Bottega

Four centuries of passion for viticulture. 

Bottega has a history of four centuries in the world of wine and grappa. Since the 17th century, when our ancestors cultivated the vine as tenant farmers, up to now, with Bottega grappa and liquors being appreciated all over the world.

Naar website

Partners

Olitalia

Naar website

Greenyard

Naar website

Halma Solutions

Naar website

Paardekooper

Naar website

First Impression

Naar website

Gérard Bertrand

Naar website

Red Bull

.

Naar website

Kraft Heinz

Naar website

Diversey

Naar website

Cosy & Trendy

Naar website

Wijngaard Kaas

Naar website

Verstegen

Naar website

Satelliet

Naar website

Vrumona

Naar website

Van Geloven

Naar website

Signature Foods

Naar website

Menken Orlando

Naar website

Zijerveld

Naar website

Farm Frites

Naar website

Group of Butchers

Naar website

El Esteco

Naar website

Santa Maria

Naar website

200 Fahrenheit

Naar website