Groots in genieten
Check hier welke trainingen je kunt volgen bij ZiN Inspiratielab.
75 resultaten
Vergroot je wijnkennis zodat je (nog) succesvoller wordt in het adviseren over en verkopen van wijn.
Bekijk trainingCertificeer jezelf door de training SCA Barista Foundation te volgen!
Bekijk trainingGa aan de slag met een succesvolle website voor jouw zaak: voelen jouw (mogelijke) gasten zich online welkom? En levert de website genoeg (online) reserveringen op?
Bekijk trainingTijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.
Bekijk trainingIn één dag helemaal up-to-date voor het bierseizoen najaar
Bekijk trainingLeer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt
Bekijk trainingHoe ga je succesvol om met voedselallergieën en dieetwensen van je gasten?
Bekijk trainingOntdek hoe je alles uit Instagram haalt en je ook daadwerkelijk omzet realiseert!
Bekijk trainingIn deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!
Bekijk trainingLearn how to comply with the Alcohol and Catering Act (Drank- en Horecawet) understand its importance, and take the SVH Social Hygiene exam.
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!
Bekijk trainingHoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.
Bekijk trainingSlimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.
Bekijk trainingMaak van jouw restaurant een favoriet bij Generatie Z!
Bekijk trainingGastvrijheid begint bij je jezelf, waar blink jij in uit? Ben jij ook gastheer/gastvrouw van je eigen ontwikkeling?
Bekijk trainingVersterk jouw zaak met een sterk en aansprekende horecaconcept waarmee je je onderscheid én de juiste gasten aantrekt.
Bekijk trainingVerdiep je in geavanceerde technieken en ontdek nieuwe cocktailcreaties!
Bekijk trainingIn deze training leer je fotograferen als een professional, gewoon met je smartphone. Trek met instagrammable fotografie meer gasten naar je zaak.
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!
Bekijk trainingKrijg nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol.
Bekijk trainingEen vervolg op de Training Conceptdenken waarbij je wordt geholpen om jouw horecaconcept te implementeren en activeren.
Bekijk trainingHoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
Bekijk trainingProfessioneel reageren op negativiteit.
Bekijk training