Groots in genieten
Check hier welke trainingen je kunt volgen bij ZiN Inspiratielab.
72 resultaten
Zorg voor een onvergetelijke, onderscheidende gastbeleving en creëer een 9+ beleving voor al je gasten!
Geef dagelijks een effectieve 5 minuten training aan je team!
Wil je SVH Leermeester in de Horeca worden? Behaal in 3,5 dag je SVH Leermeester Horeca Diploma (inclusief SVH examen)
Leer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt
Haal je SVH-diploma Sociale Hygiëne.
Ontdek hoe je online tools zoals ChatGPT kunt inzetten om snel, pakkende content te creëren.
Krijg nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol.
Professioneel reageren op negativiteit.
In deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!
Hoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.
Voeg TikTok toe aan je online marketing strategie
Certificeer jezelf door de training SCA Barista Foundation te volgen!
Een training die gegarandeerd leidt tot blije gasten, een hogere omzet en meer werkplezier!
In één dag op de hoogte van de laatste biertrends
Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?
Voor meer hygiëne in je horecabedrijf.
Leer prachtige figuren schenken met melkschuim.
Ga anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
Aan de slag met margerijke & verrassende cocktails voor je gasten!
Welke wijn past bij welk type gerecht?
Krijg nog meer nieuwe inzichten en tips om uit te blinken in jouw leidinggevende rol.
Versterk jouw zaak met een sterk en aansprekende horecaconcept waarmee je je onderscheid én de juiste gasten aantrekt.
Ontdek hoe je social media optimaal inzet als omzetmaker!
Joël Ontmoet: Een uniek kans om chef Joris Bijdendijk te leren kennen.
Medewerkers: waarom willen ze voor jou werken?
Ontdek samen met Cees van Casteren (Master of Wine) de geheimen van het wijnproeven zodat jij én je gasten hier nog succesvoller in worden.
Leer hoe je om kan gaan met Generatie Z als medewerker
Laat je tijdens deze training inspireren voor je KERST menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Tips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Onderscheid je deze winter met bijzondere koffie specialiteiten!