Groots in genieten
Check hier welke trainingen je kunt volgen bij ZiN Inspiratielab.
72 resultaten
Krijg nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol.
Bekijk trainingOntdek hoe je alles uit Instagram haalt en je ook daadwerkelijk omzet realiseert!
Bekijk trainingServeer de juiste cocktail bij het juiste gerecht.
Bekijk trainingCertificeer jezelf door de training SCA Barista Foundation te volgen!
Bekijk trainingTips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Bekijk trainingGa aan de slag met een succesvolle website voor jouw zaak: voelen jouw (mogelijke) gasten zich online welkom? En levert de website genoeg (online) reserveringen op?
Bekijk trainingIn deze training leer je fotograferen als een professional, gewoon met je smartphone. Trek met instagrammable fotografie meer gasten naar je zaak.
Bekijk trainingEen training die gegarandeerd leidt tot blije gasten, een hogere omzet en meer werkplezier!
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!
Bekijk trainingLeer hoe je om kan gaan met Generatie Z als medewerker
Bekijk trainingLeer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt
Bekijk trainingVersterk jouw zaak met een sterk en aansprekende horecaconcept waarmee je je onderscheid én de juiste gasten aantrekt.
Bekijk trainingVoedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!
Bekijk trainingVergroot je wijnkennis zodat je (nog) succesvoller wordt in het adviseren over en verkopen van wijn.
Bekijk trainingGastvrijheid begint bij je jezelf, waar blink jij in uit? Ben jij ook gastheer/gastvrouw van je eigen ontwikkeling?
Bekijk trainingZorg voor een onvergetelijke, onderscheidende gastbeleving en creëer een 9+ beleving voor al je gasten!
Bekijk trainingTraining voor ondernemers/managers: zó zorg je dat elke gast rendabel wordt!
Bekijk trainingEen vervolg op de Training Conceptdenken waarbij je wordt geholpen om jouw horecaconcept te implementeren en activeren.
Bekijk trainingOntdek hoe je online tools zoals Canva en ChatGPT kunt inzetten om snel, pakkende content te creëren.
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingMedewerkers: waarom willen ze voor jou werken?
Bekijk trainingProfessioneel reageren op negativiteit.
Bekijk trainingHoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
Bekijk trainingTijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.
Bekijk training