Foodplating: vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten

woensdag, april 20, 2022 - 12:58

De presentatie van een gerecht is het allereerste wat je gasten waarnemen. Het zegt veel over het gerecht en de aandacht die eraan is besteed. Hiermee moet je je gast pakken. Maar komt zo'n oogverblindend gerecht nou tot stand? In deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!

<< Bekijk de video.

Voor chefs

21 augustus 2021

BBQ basics: 4 aandachtspunten

Het terrasseizoen is dé gelegenheid om uit te pakken met outdoor cooking. We zetten enkele aandachtspunten voor je op een rij.

Lees meer
Voor chefs

07 juni 2018

Zo bouw je de beste hamburger

De hamburger, een klassieker op zichzelf, blijft populair. Met de opkomst van de 'betere burger-concepten' is originaliteit en hoge...

Lees meer
Training (NIEUW)
Voor chefs

NIEUW: Masterclass - Van kop tot staart

'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de masterclass Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen