Programma
10.00 - 10.15 Ontvangst
10.15 - 10.30 Welkom door dagvoorzitter Jeroen Veldkamp
10.30 - 11.00 Plenaire sessie: 120 couverts met slechts zes personeelsleden | Charles Veerkamp
11.15 - 12.15 Masterclass ronde 1
- Slim koken: Goed eten hoeft niet moeilijk te zijn | Robin Wijnen (Quisine)
- Slim bedienen: Succesvolle upselling aan tafel - Een hogere gemiddelde besteding en blije gasten | Jeff Dadema
- Slim ondernemen: Grip op je Horeca Kengetallen - Haal meer rendement uit je tent! | Mark Tamsma
12.15 – 13.30 Lunch
13.30 – 14.30 Masterclass ronde 2
- Uit de praktijk: Sven Sallaerts over het succes van het restaurantconcept Pesca | Sven Sallaerts (Pesca)
- Slim ondernemen: Alternatieve financieringsmogelijkheden | Mark Tamsma
- Slim ondernemen: Employer branding: het succesvol vinden en binden van personeel | Jeff Dadema
14.30 – 15.30 Borrel