NIEUW: Training Social media content in een handomdraai

Ontdek hoe je online tools zoals Canva en ChatGPT kunt inzetten om snel, pakkende content te creëren.
Omschrijving

Creeër snel, pakkende content

We weten allemaal hoe belangrijk sociale media zijn voor de horeca. Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen alle andere restaurants en cafés op sociale media? Dat staat of valt met goede content. Deze training is speciaal voor horecaondernemers en professionals die hun sociale media-inhoud willen verbeteren en efficiënter willen maken met behulp van de nieuwste AI technieken en online tools zoals Canva en ChatGPT.

Ontdek ChatGPT en Canva

Tijdens deze training leer je hoe je bepaalde tools en kunstmatige intelligentie (AI) kunt gebruiken om effectieve en aantrekkelijke sociale media-inhoud te maken. Je leert hoe u ChatGPT kunt gebruiken om snel en gemakkelijk content-ideeën te genereren en teksten te schrijven. Vervolgens leer je hoe je Canva kunt gebruiken om deze ideeën om te zetten in professionele en aantrekkelijke sociale media-posts. Uiteraard delen we ook tips en trucs om het proces te versnellen en efficiënter te maken.

E rvaring niet vereist

Je hoeft geen ervaring te hebben met deze tools om deel te nemen aan de training. Je wordt begeleid en we geven je praktische tips geven, zodat je zelf aan de slag kunt.

Schrijf je direct in

Dus, als je wilt leren hoe je opvalt op sociale media en meer klanten kunt aantrekken, meld je dan aan voor de training Social media content in een handomdraai en ontdek hoe je de nieuwste technieken en online tools zoals Canva en ChatGPT kunt inzetten om snel, pakkende content te creëren.


Programma

9.30 - 10.00 Welkom en kennismaken

10.00 - 10.30 De laatste trends en technieken op het gebied van A.I.

10.30 – 11.30 Content ideeën genereren en creëren met ChatGPT

11.30 – 12.15 Ontwerpen met Canva.com

12.15 - 13.00 Lunch

13.00 – 15.00 Automatiseren van jouw contentprocessen

13.30 – 15.00 Hands on aan de slag met jouw contentkalender


Recente reviews:

"Zeer interessante training, waarbij de trainster je goed op weg helpt me het verzinnen van content om je bedrijf verder te helpen."

"Veel kennis opgedaan over handige tools die ik kan inzetten voor mijn dagelijkse werkzaamheden."


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Social media content in een handomdraai vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Social media content in een handomdraai?

Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250). Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.


Wat levert het op?

  • Je ontdekt hoe je online tools zoals Canva en ChatGPT kunt inzetten om snel, pakkende content te creëren.
  • Je krijgt praktische tips en trucs om sneller en gemakkelijker inhoud voor social media, blogs en je website te maken.
  • Je krijgt een praktische demonstratie voor het gebruik van Canva en ChatGPT voor contentcreatie.
  • Na afloop van de training kun je zelf aan de slag om snel, pakkende content te creëren.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------

De trainer(s)
Vianne Scharloo

Deze training wordt gegeven door Vianne Scharloo. Vianne geeft al jarenlang trainingen aan horecaprofessionals; met name op het vlak van storytelling, social media en food fotografie. Zij helpt je graag aan de (online) skills en kennis waarmee je jouw zaak meer laat opvallen, meer gasten trekt of je bedrijf op andere manieren kunt laten groeien.