Groots in genieten
Food-& drinkpairings enkel met wijnen zijn niet meer van deze tijd. We zien dat wijnen steeds vaker plaatsmaken voor andere dranken zoals bieren en (no en low) cocktails.
Interessant voor je marges en de gastbeleving
Foodpairings met cocktails zijn interessant voor je marges en leveren bovendien een positieve bijdrage aan de gastbeleving. Gasten vinden het leuk om verschillende dranken te proeven en te ontdekken wat die smaken doen met de ingrediënten en gerechten op hun bord.
Spelen met smaken
Cocktails lenen zich misschien nog wel meer dan wijn voor het spelen met smaken. Door verschillende dranken te mixen, maar bijvoorbeeld ook door verse kruiden en specerijen, bitters en garneringen toe te voegen, kun je zelf een drankje samenstellen dat perfect aansluit bij de gerechten die je serveert.
Ervaar het zelf
Deze training wordt verzorgt door Chi-Ho Ta en Sietse Blummel. Chi-Ho Ta is een ervaren bartender en absoluut expert op het gebied van alles wat met cocktails te maken heeft. Sietse Blummel is Executive Chef bij ZiN Inspiratielab & Sligro. Tijdens deze training neemt Chi-Ho Ta je mee in de wereld van cocktails, ook no en low cocktails. Samen laten ze je zien hoe je perfecte foodpairings maakt. Waar moet je op letten? Wat speelt een rol? In het tweede gedeelte brengen
De basics: cocktails & foodpairing
Tijdens deze training neemt Chi-Ho Ta je mee in de wereld van cocktails: wat is een cocktail? Hoe maak je (eenvoudig) cocktails? En Chi-Ho Ta en Sietse Blummel nemen je samen nog eens mee in de uitgangspunten voor het maken van mooie foodpairings. Hoe zorg je ervoor dat de cocktail en het gerecht perfect in balans zijn, elkaar versterken en elkaar de ruimte geven?
Foodpairing met cocktails in de praktijk: ervaar en proef zelf
In het tweede gedeelte van de training maken Chi-Ho en Sietse een aantal cocktails en gerechten en ervaar en proef je zelf hoe deze mooi samen gaan.
10:30 - 11:00 Ontvangst
11:00 - 11.30 Kennismaking en inleiding
11.30 - 12.30 De basics: cocktails & foodpairing
12.30 - 15.00 Foodpairing met cocktails in de praktijk
De Training Foodpairing met cocktails vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Voor wie is de Training Foodpairing met cocktails?
De Training Foodpairing met cocktails is bedoeld voor elke horeca ondernemer of -medewerker die graag zijn gasten verleidt met een verrassende gerechten gecombineerd met bijzondere cocktails.
Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.
Wat kost de Training Foodpairing met cocktails?
De Training Foodpairing met cocktails training kost € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.
-----------
Kosten
-----------