NIEUW: Training Foodpairing met cocktails

Serveer de juiste cocktail bij het juiste gerecht.
Omschrijving

Food-& drinkpairings enkel met wijnen zijn niet meer van deze tijd. We zien dat wijnen steeds vaker plaatsmaken voor andere dranken zoals bieren en (no en low) cocktails.

Interessant voor je marges en de gastbeleving

Foodpairings met cocktails zijn interessant voor je marges en leveren bovendien een positieve bijdrage aan de gastbeleving. Gasten vinden het leuk om verschillende dranken te proeven en te ontdekken wat die smaken doen met de ingrediënten en gerechten op hun bord.

Spelen met smaken

Cocktails lenen zich misschien nog wel meer dan wijn voor het spelen met smaken. Door verschillende dranken te mixen, maar bijvoorbeeld ook door verse kruiden en specerijen, bitters en garneringen toe te voegen, kun je zelf een drankje samenstellen dat perfect aansluit bij de gerechten die je serveert.

Ervaar het zelf

Deze training wordt verzorgt door Chi-Ho Ta en Sietse Blummel. Chi-Ho Ta is een ervaren bartender en absoluut expert op het gebied van alles wat met cocktails te maken heeft. Sietse Blummel is Executive Chef bij ZiN Inspiratielab & Sligro. Tijdens deze training neemt Chi-Ho Ta je mee in de wereld van cocktails, ook no en low cocktails. Samen laten ze je zien hoe je perfecte foodpairings maakt. Waar moet je op letten? Wat speelt een rol? In het tweede gedeelte brengen

De basics: cocktails & foodpairing

Tijdens deze training neemt Chi-Ho Ta je mee in de wereld van cocktails: wat is een cocktail? Hoe maak je (eenvoudig) cocktails? En Chi-Ho Ta en Sietse Blummel nemen je samen nog eens mee in de uitgangspunten voor het maken van mooie foodpairings. Hoe zorg je ervoor dat de cocktail en het gerecht perfect in balans zijn, elkaar versterken en elkaar de ruimte geven?

Foodpairing met cocktails in de praktijk: ervaar en proef zelf

In het tweede gedeelte van de training maken Chi-Ho en Sietse een aantal cocktails en gerechten en ervaar en proef je zelf hoe deze mooi samen gaan.

Programma

10:30 - 11:00 Ontvangst

11:00 - 11.30 Kennismaking en inleiding

11.30 - 12.30 De basics: cocktails & foodpairing

12.30 - 15.00 Foodpairing met cocktails in de praktijk

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Foodpairing met cocktails vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Voor wie is de Training Foodpairing met cocktails?

De Training Foodpairing met cocktails is bedoeld voor elke horeca ondernemer of -medewerker die graag zijn gasten verleidt met een verrassende gerechten gecombineerd met bijzondere cocktails.

Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

Wat kost de Training Foodpairing met cocktails?

De Training Foodpairing met cocktails training kost nu slechts eenmalig € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je weet alles over cocktails: Wat is een cocktail? Hoe maak je (eenvoudig) cocktails?
  • Je weet alles over foodpairing: hoe zorg je ervoor dat een drankje en een gerecht perfect in balans zijn, elkaar versterken en elkaar de ruimte geven?
  • Na deze training weet je precies waar je op moet letten en kun je zelf aan de slag met het maken van de meest bijzondere foodpairings met cocktails.

-----------

Let op: v oor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).
  • Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

-----------