Training Instagram

Ontdek hoe je alles uit Instagram haalt en je ook daadwerkelijk omzet realiseert!
Omschrijving

Je hebt waarschijnlijk een Instagram account, maar haal je daar ook alles uit? Ontdek de wereld van Instagram. Van posts tot stories en reels. Hoe zet je deze drie doelgericht in voor jouw zaak. Van een gelikte Instagram feed met foto’s en filmpjes, tot vluchtige stories en sprekende reels.


Tijdens deze training neemt Vianne je mee in de wereld van Instagram en zet je samen je strategie op papier. Je leert om vanuit de doelgroep te denken, wie daadwerkelijk je doelgroep is en hoe je hen via Instagram kunt bereiken. Je leert praktisch hoe je alle functionaliteiten van Instagram inzet. Hier behandelen we onder andere de feed, de story, highlights, Instagram reels & de chat functie.


Hoe maak je mooie, maar goede berichten die engagement opleveren? En hoe zorg je nu dat je doelgroep die berichten ook ziet, zodat je ook daadwerkelijk omzet onder aan de streep uit Instagram haalt. Dat leer je in het tweede deel van deze training.

Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:00 Introductie/ kennismaken

10:00 - 11:30 Hoe werkt Instagram praktisch?

11:30 - 12:30 Instagram Strategie

12:30 - 13:15 Lunch

13:15 - 14:00 Contentcreatie & fotobewerking

14:00 - 15:45 Advertising

15:00 Afsluiting

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Instagram vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Instagram?

De training Instagram kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.


Wat levert het op?

  • Je weet hoe je Instagram in kunt zetten voor jouw zaak
  • Je weet hoe je berichten, stories en reels kunt maken en bewerken.
  • Je hebt een praktisch contentplan, waar je direct mee aan de slag kunt.
  • Je weet hoe je kunt adverteren op Instagram

-----------

Kosten

  • Ticketprijs €250,-

-----------

De trainer(s)
Vianne Scharloo

Deze training wordt gegeven door Vianne Scharloo. Vianne geeft al jarenlang trainingen aan horecaprofessionals; met name op het vlak van storytelling, social media en food fotografie. Zij helpt je graag aan de (online) skills en kennis waarmee je jouw zaak meer laat opvallen, meer gasten trekt of je bedrijf op andere manieren kunt laten groeien.