Groots in genieten
Koffie is een bijzondere drank die warm en koud gedronken kan worden, puur of in een mix. Er is een versie voor elke gelegenheid. Serveer het in een mooi glas of in een soepkop en je creëert een heel eigen sfeer voor je gast.
Eigenlijk kun je het niet gek genoeg maken met het samenstellen van bijzondere koffiespecialiteiten. Creativiteit lijkt bijna belangrijker dan de kennis van koffiebereiding. Maar voor een echt bijzondere creatie waar je gasten voor terugkomen, moet je toch wel een beetje koffie-expert worden. Jeroen Veldkamp deelt graag zijn kennis met je over trends in koffie, smaken en smaakcombinaties. Ook de eerste beginselen van koffie-pairing mag je in deze masterclass verwachten. Om in de social media hoog te kunnen scoren krijgt ook de opmaak van je koffiedranken veel aandacht.
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 09:45 Welkom en kennismaking
09:45 - 10:15 (Inter)Nationale trends in koffiedrankjes
10:15 - 12:00 Koffierecepturen zien, proeven en maken
12:15 - 12:30 Tips & tricks voor in de eigen zaak
12:15 - 13:00 Lunch
De Baristatraining: Koffie specials - lente & zomer editie vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost een barista training?
De TBaristatraining: Koffie specials - lente & zomer editie kost normaal gesproken € 250. Je kunt in 2024 tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze nieuwe training. Je betaalt in 2024 € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen aan de training. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Jeroen Veldkamp is een echte horecaondernemer en inspirator. Sinds hij in 2002 en 2003 Nederlands Baristakampioen werd, houdt hij trends en ontwikkelingen bij vanuit de wereld van koffie, food en drinks. Als geen ander kan Jeroen je in een hoog tempo en op dynamische wijze inspireren en adviseren zodat jij onmiddellijk in staat bent om spectaculaire, hippe en trendy koffies te serveren in je bedrijf.