Baristatraining: Latte Art

Leer prachtige figuren schenken met melkschuim.
Omschrijving

Leer tijdens deze training welke technieken je moet toepassen om prachtige figuren in koffie te creëren, zodat jouw koffie er ‘instagrammable’ uitziet.

Als Barista is het belangrijk om basisvaardigheden, zoals het schenken van figuren met melkschuim, te beheersen. Een koffie moet vooral lekker zijn, maar de presentatie is minstens zo belangrijk. Tijdens deze Latte Arts basistraining gaan we in op de theorie en gaan jullie vervolgens zelf aan de slag met het schenken van tulpen, rosetta’s en hartjes. De nadruk ligt hierbij op de goede schenktechniek aanleren en deze geheel eigen maken.Voorwaarde om deel te nemen: je beheerst het opschuimen van melk.


Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 12:15 Theorie & zelf aan de slag!

12:15 - 13:00 Lunch


R ecente reviews

D it zeggen deelnemers over de Baristatraining Latte Art:

" Hele leuke leerzame cursus.

"Het was top! Ga zo door!."


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Baristatraining: Latte Art vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Wat kost een barista training?

De barista training kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!


Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je leert hoe je prachtige figuren kan schenken met melkschuim.
  • Je leert hoe je tulpen, rosetta's en hartjes kan schenken.
  • Je leert de juiste schenktechnieken aan.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Rose van Asten

Deze barista training wordt verzorgd door Rose van Asten | Your Coffee Companion en mede-eigenaar van Gesha Coffee Bar. 

Rose is meervoudig Nederlands kampioen Barista in verschillende disciplines en ze bemachtigde tijdens wereldkampioenschappen viermaal een top tien plaats. Als onafhankelijk koffie-vakvrouw werkt ze in opdracht van vele koffiebranderijen en horecazaken in Nederland. Ze geeft professioneel advies over het verbeteren van koffie, SCA (Specialty Coffee Association) trainingen, verschillende barista workshops en complete koffie-opleidingen. Kortom, zij weet precies te vertellen hoe je een ultieme koffiebeleving neerzet.