Groots in genieten
In een tijdperk waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, sta je voortdurend voor keuzes. Met een stevig horecaconcept als basis kan jij de juiste keuzes maken.
Jouw visie op horeca is het hart van jouw concept. Die visie zie je terug in de keuzes die je maakt, aanpak en communicatie. Ben jij hierin consequent? Wanneer dit zo is dan zullen jouw medewerkers dit ervaren als heldere aansturing en jouw gasten dit beleven als een helder, onderscheidend concept. Schat je in dat jouw ideeën nog concreter kunnen, dat de samenhang in je keuzes nog beter kan? Volg dan deze training en leer werken met de tools voor conceptdenken om het maximale uit jouw visie te halen.
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 10:00 Kennismaking
10:00 - 11:00 Conceptdenken; de theorie
11:00 - 12:15 Tools om je concept te versterken
12:15 - 13:00 Lunch
13:00 - 15:00 Maak jouw ideeën concreet
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Uiteraard volgen we bij ZiN Inspiratielab de richtlijnen van het RIVM op en hebben we diverse maatregelen getroffen zodat je de training veilig en verantwoord kunt volgen. Lees meer.
Elaine Meys is eigenaar van Dots & Concepts en een van de auteurs van het boek Accountable Conceptdenken. Na meer dan 10 jaar bezig te zijn geweest met het vormgeven van identiteit vanuit DNA weet Elaine haar kennis en expertise nu te delen en te verweven met concepten. Als designer weet ze een gezicht te geven aan identiteit en het concept levend te maken.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen