Training Social media strategie & Adverteren op Instagram en Facebook

Trek meer gasten door het effectief inzetten van social media.
Omschrijving

Social media onderhouden lijkt veel extra werk en dat leidt je alleen maar af van het runnen van je eigen zaak. Maar dat is niet perse waar. Door deze training zul jij zien dat het werk dat je in je zaak doet, juist heel goed verweven kan worden met de online wereld en dat je met een pakkende social media strategie veel kunt bereiken.

Tijdens deze training ga je op een no-nonsense manier, zonder onnodige marketingtermen, maar met resultaat aan de slag. Jij kent je eigen zaak en gasten als geen ander, Vianne vertaalt dat samen met jou naar de online wereld.Ook ga je direct aan de slag met ‘online impact maken’ door het opzetten van advertentiecampagnes voor Instagram en Facebook.

Na deze training kun je alle kennis en ervaring die jij al hebt over je gasten en horecazaak vertalen naar een praktische inzet van social media, mét effect. Om je goed op weg te helpen worden jouw social media kanalen voorafgaand aan de training door Vianne gescreend.

Uitgangspunten voor deelname aan de training:

  • Je hebt al eerder Instagram en/of Facebook-advertenties gemaakt, of een bericht gepromoot.
  • Je hebt een actief Instagram en/of Facebook-advertentieaccount met een werkende betalingsmethode en de inloggegevens van je pagina.
  • Neem je eigen laptop mee om direct aan de slag te kunnen gaan.

Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:00 Kennismaking met trainer en andere deelnemers

10:00 - 11:00 Theorie - social media strategie

11:00 - 12:15 Laptop open en zelf aan de slag met je social media strategie

12:15 - 13:00 Lunch

13:00 - 14:00 Theorie - Adverteren op Instagram en Facebook

14:00 - 15:00 Laptop open en zelf aan de slag met adverteren op Instagram en Facebook

15:00 - 15:30 Afsluiting

Recente reviews

Dit zeggen deelnemers over de training Social media strategie & Adverteren op Facebook:

"Erg leerzame en leuke training. De trainer nam ruim de tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden. Leuk om met andere te brainstormen over vraagstukken van jezelf en de anderen. Een aanrader!"

"Leuke training en interessant voor vrijwel iedereen!"

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Social media strategie & Adverteren op Instagram en Facebook vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Social media strategie & Adverteren op Instagram en Facebook?

De Training Social media strategie & Adverteren op Instagram en Facebook kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Een screening van jouw huidige social media en tips & tricks om jouw social media nog beter in te zetten.
  • Je leert hoe je effectieve advertentiecampagnes op Instagram en Facebook kunt opzetten en onderhouden.
  • Na deze training kun je alle kennis en ervaring die jij al hebt over je gasten en horecazaak vertalen naar een praktische inzet van social media, mét effect.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Vianne Scharloo

Deze training wordt gegeven door Vianne Scharloo. Vianne geeft al jarenlang trainingen aan horecaprofessionals; met name op het vlak van storytelling, social media en food fotografie. Zij helpt je graag aan de (online) skills en kennis waarmee je jouw zaak meer laat opvallen, meer gasten trekt of je bedrijf op andere manieren kunt laten groeien.