Training Verbeter je website & online zichtbaarheid

Ga aan de slag met een succesvolle website voor jouw zaak: voelen jouw (mogelijke) gasten zich online welkom? En levert de website genoeg (online) reserveringen op?
Omschrijving

In dit digitale tijdperk ontkom je er niet aan. Jouw zaak is online altijd open. Hoog tijd daar iets moois van te maken. Een prachtige zaak verdient een net zo’n mooie website. Dat is waar de ervaring van de gast begint. Hoe zit het met jouw website: voelen jouw (mogelijke) gasten zich online welkom? En levert de website genoeg (online) reserveringen op?

Tijdens deze training krijgt je meer inzicht in het belang van een uitnodigende & representatieve website. Je kijkt kritisch naar je eigen website en krijgt tips over hoe je jouw website nog succesvoller kunt maken zodat jouw website een warm welkom is voor jouw ideale gast. In de middag maak je kennis met elementen die helpen om online nog succesvoller te zijn zoals data & analytics en kunstmatige intelligentie.

Deze training helpt je op naar een succesvolle website, representatief en uitnodigend. Waar de service uitstekend is en gasten nooit te lang hoeven te wachten. Een website om door een ringetje te halen en die van websitebezoekers loyale gasten maakt.

Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 09:45 Welkom & kennismaking

09:45 – 10:30 Inzicht in het belang van een uitnodigende & representatieve website.

10:30 – 11.00 Quick scan van de website van jouw zaak door een expert en collega

11.00 – 11.15 Pauze

11.15 – 12.15 Een website die van bezoekers gasten maakt (deel 1)

12.15 – 13.00 Lunch

13.00 – 14.00 Een website die van bezoekers gasten maakt (deel 2)

14.00 – 14.30 Data & analytics en kunstmatige intelligentie.

14.30 – 15.00 Samenvatting & afronding

Recente reviews

"Ontzettend leuke training Mitchell Ling waarin alle aspecten voor het verbeteren van je website aan bod komen. Tot slot ook nog een stukje over de zichtbaarheid van je website. Goed om in tweetallen naar elkaars website te kijken zodat je ook feedback mee kunt nemen. Aan het einde van de training ben ik enthousiast en met veel actiepunten de deur uit gelopen. De locatie inclusief het eten en drinken was uitmuntend! Zeker aan aanrader."

"Het was een hele interessante training met veel praktische tips en eyeopeners. Er wordt op een begrijpbare manier uitgelegd waar je op moet letten wanneer je jouw website gaat/laat maken en kan verbeteren. "

"De training was een eye-opener voor me en precies op het juiste moment nu we een nieuwe website aan het ontwikkelen zijn. Duidelijke en heldere stappen om meer inzicht te krijgen in hoe je gasten online kunt verleiden om te reserveren. "

"Ik vond het een interessante training waarbij ik zeker verder kan in het door ontwikkelen van onze website."

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Verbeter je website & online zichtbaarheid vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost Training Verbeter je website & online zichtbaarheid?

De Training Verbeter je website & online zichtbaarheid kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Inzicht in het belang van een uitnodigende & representatieve website.
  • Quick scan van de website van jouw zaak door een expert en collega horecaprofessionals.
  • Tips voor een succesvolle(re) website: uitnodigend, verleidelijk en met heldere informatie. Je nodigt gasten uit, verkoopt je gerechten al voordat zij aan tafel zitten.
  • Doorkijk naar elementen die helpen om online nog succesvoller te zijn zoals data & analytics en kunstmatige intelligentie.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------