Groots in genieten
Tijdens deze training helpt Claudia van Dongen je je wijnkennis te vergroten waardoor je (nog) succesvoller wordt in het adviseren over en het verkopen van wijn.
In de ochtend maak je kennis met verschillende soorten wijnen, de verschillende wijnstreken maar ook hoe je ze serveert en waar je daarbij op moeten letten.
In de middag staan we stil bij wijn/spijs combinaties: aan de hand van smaakprofielen ontdek je hoe je mooie pairings creëert. Tot slot krijg je praktische tips over het slimmer omgaan met je wijnkaart en deelt Claudia do’s en don’ts met betrekking tot het adviseren over en verkopen van wijn aan tafel. Na deze training ben je weer helemaal up-to-date als het over wijn gaat!
09.30 uur Welkom & kennismaken
10.00 uur Factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van de wijn
10.45 uur Wijnproeverij
12.15 uur Lunch
13.00 uur Foodpairing, smaakprofielen en proeverij
13.45 uur Pauze
14.00 uur Slimmer omgaan met je wijnkaart
15.00 uur Proeverij
15.30 uur Wijn aan tafel, do’s and don’ts
16.00 uur Afsluiting
De Training Haal meer uit Wijn! vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost de Training Haal meer uit wijn?
De Training Haal meer uit wijn kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Let op: v oor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.
-----------
Kosten
-----------
Claudia van Dongen is Register-Vinoloog, Liquorist, Register-Wijndocent en docent van de Wijnacademie. Kortom, ze kan je alles vertellen over de kracht van wijn.